Психологически хакове в живота, над които трябва да помислите

Има някои хакове от живота, които може да използвате, за да подобрите някои резултати и множество ситуации, които ще се случват в социалния ви живот. В тази статия ще ви дам някои примери за психологически хакове от живота, в които трябва да се помисли мащабно и обществено.

Психологически хакове от живота

Психологически хакове в живота

  1. Когато се срещаме с хора, за първи път, трябва да се помисли за цвета на очите им. И също така ще трябва да се усмихнете на тези хора. Това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да създадете добро първо впечатление у хората, с които се срещате за първи път.
  2. Трябва да се помисли върху краката на хората. Ако говорите с две лица в рамките на разговор и те не се обръщат краката си и само техните торсове, това означава, че вие не позволи да се присъедини към разговора. В същото време, ако говорите с вашия приятел, който смятате, че той или тя обръща внимание на вашето говорене и краката им не се обърна към, но торса е изправен пред друга посока, това означава, че искат да се поставят край на разговора.
  3. В ситуация, която ще ви накара да се чувствате нервни е по-добре да се дъвче дъвка. Тя ще ви помогне и успокои няколко пъти.
  4. Когато се учите нещо ново, по-добре е да споделите с приятел това, което сте предприели. Може да споделите с тях и да задавате въпроси. Ако успете и да научите приятеля си на нещо ново, ще разберете урока, много по-лесно.
  5. Вашето психологическо състояние трябва да се променя, когато сте изправени пред важна среща или интервю. Трябва да визуализирате, дали вече не сте е срещали тези хора преди. Важно е визуализира опита с гладък разговор, осъществяване на контакт с очите и ръкуване. Има няколко неща, които трябва да направите, като усмивка, рамо назад, когато правите това, ръце на бедрата, поза в която краката са един от друг, и държат отворена поза. Изглежда нормално, но вие сте този, който знае психологическо състояние и това е времето, когато предположенията са много силни.
  6. Ако сте много щастливи и не можете да чакате да видите реакцията ще бъде същата, за следващия път, въпреки че не винаги се случва за първи път.
  7. Стрес и физическите ефекти действат над сърдечния ритъм, дишането се увеличава и още много други, са същите като смелостта физическите ефекти. Когато стресът идва при вас от няколко ситуации, той ще бъде отново в рамка. Тя ще накара тялото ви се чувства смело, без усещане за стрес. Според изследователите, идеален пример за когнитивно повторно рамкиране е, когато се чувстваме стресиращо от всяка ситуация, като предизвикателство. Тогава организмът не приема това за заплаха.