Хаковете в живота – няколко съвети, които да ви улеснят

В ежедневието, има много неща, които могат да направят живота ни по-лесен или по-сложен. Дори да не ги осъзнаваме има толкова много житейски хакове, които могат да се превърнат в преки пътища и да улеснят максимално престоя ни у дома. Ето и няколко полезни съвета, които да направите у дома:

кафето топло

  1. Дръжте кафето топло

Може би, вие сте човек, който обича да работи на лаптопа, докато пие сутрешното си кафе. Чашата горещо кафе всяка сутрин, още докато въздухът е доста студен през нощта е приятно нещо. За да запазите топлината, може да поставите чашата до вашия лаптоп в близост до източник на топлина и така да запазите кафето топло.

  1. Освежете старите дрехи

Искате ли да имате нова блуза без много вложения. Може да оцветите в мотиви на дъга. Много е лесно да се направи. Номерът е просто навиете бяла риза или блуза, за да образуват кръгове, и след това връзвате с връв, за да образуват някои аспекти. След това, можете просто да поставите цветно мастило във всяка аспект, да отпуснете граница и да финализирате всичко. Изплакнете във вода с оцет, за да се запазят новите цветове.

  1. Съхранявайте яйцата

Начинът, по който лесно може да съхраните голямо количество яйца е като го поставите в кутии, а след това да заровите яйцата със сол. Съхранявайте на сухо място или студено помещение. Това ще запази яйца в дългосрочен план. Не забравяйте кутиите трябва да бъдат затворени и да няма въздух, вътре.

  1. Ципът на панталона

Едно от неприятните неща е ципът постоянно да се разкопчава. Ако ви е омръзнало да изпитвате неудобството на „отворения дюкян“ може да поставите дискретна безопасна игла, под машинката на ципа. Така при сядане или ходене, ципът няма да се разкопчава.

  1. Трудно се получават сигнали

Може би сте разстроени или разочаровани от интернет доставчика, защото сигналът е слаб в дома ви. Така трудно може да сърфирате в интернет. За да получите по-силен сигнал, можете да използвате стъклена или порцеланова чаша и след това да поставите устройството вътре в празната чаша. Просто изчакайте и ще се появи сигнал, с който ще може да сърфирате в отново в интернет.

  1. Поставката за смартфон

Ако смятате за излишно да харчите пари, за да купувате нови аксесоари за своя смартфон има и по-лесни начини да намерите подходящо място. За целта вземете кутия или капак на касета и поставете смартфона си върху него. Винаги може да разкрасите ложето на вашия мобилен телефон по желание и вкус. Поставете му мека постелка, кърпа, панделка или каквото ви хареса. Като друга добра идея за поставка за смартфона може да послужи и плюшена играчка (животинка) с ръчички за захващане отпред.

  1. Сила на звука на високоговорителите

Имате малък високоговорител, който е с нисък бас и звук. Всъщност, можете да се разширите опцията за звука на високоговорителите с помощта на басейн. Просто поставете в леген, вана или друго празно пространство и след това пуснете високоговорителите в басейна (кух и празен, разбира се). Ще се уверите, че песента или гласът ще се увеличи.

В обобщение, тези няколко съвета на общи житейски хакове, могат да са от полза и да направите всичко по-лесно у дома.

В действителност, има много повече идеи от живота и това как с един хак да подобрите нещата около вас. Ако имате интерес може да научите нещо и за психологическите хакове в живота.