Привлечи пари и щастие, ето така…

как да привлечем парите

Нуждаеш се от магия или съвременни техники за повече пари и щастие?

Ясно е, че някои неща никога не са достатъчни, здравето е приоритет, но все на пиедестала поставяме тяхно височество: Пари и Щастие!

И като, че ли те са сиамски близнаци, които един без друг не могат. А, дали е така?!

Парите не стигат, децата тръгват на училище, изникна извънреден теч, който трябва да оправяш, колата се нуждае от козметични, но важни поправки и всички финансови проблеми сякаш се стоварват на плещите ти.

Не си единствения!

Да не споменаваме месечните разходи! Е, всички ги имаме. Повярвай и ако ще ти стане по-леко, за теб извадихме няколко техники, с които сам може да си помогнеш в трудни ситуации при това и да се почувстваш по-щастлив.

Привлечи пари и щастие, ето така:

Научи се да не оставяш малкото пластмасово дяволче да ти определя нещата – говорим именно за тяхно величество кредитните карти.

Избери си карта, която да има програма, която връща една част от похарченото. Избягвай да теглиш пари на ръка от банкомата. Самата услуга струва много по-скъпо от това да плащаш директно през постерминала.

Не е нужно да държиш повече от две кредитни карти на свое име. Нека не забравяме, какви са лихвите, месечното обслужване и всички придружаващи такси.

Наред с това може да объркаш колко, къде и кога ти се тегли от тях. Освен това не се пристрастявай към кредитните карти.

Погасявай вноските винаги, когато можеш. Така и лихвите ще са по-малки.

Не оставяй така финансовият проблем да те изплаши. Не се стряскай и когато в банката ти говорят на определена терминология. Няма нищо срамно в това да помолиш за разяснение около всичко, което не си разбрал от професионалния жаргон. Помоли и за примерни варианти, от които да ти стане нагледно ясно какво ще става с парите ти.

В случай, че имаш сметка в една банка, но възнамеряваш да ползваш и друга услуга, то добре да проучиш, как стоят нещата с конкурентните финансови институции.

Имай поглед над всичко, което постъпва в пощенската ти кутия. За целта не забатачвай неотворени писма и фактури, чиито плащания от теб зависят. Така ще си на ясно с всяко предстоящо плащане.

Пести от всяко място, което можеш, нека не забравяме и приказката „капка по капка вир става“. Колкото и да е странно сама ще се увериш, колко много може да си в плюс с парите си. Днес пазара предлага богато изобилие от всичко по много и за всеки джоб. Така, че имаш избор.