Как да разкодираш себе си

как да разкодираш себе си

Усещаш, че нещата не са съвсем така, както трябва да са, е има поне 4 начина да разкодираш себе си? Време е да ги поправиш. Дори да не знаеш къде е причината за не успех в работата ти? Време да да разкодираш собствотното си „Аз“…

Проблемът е повече от ясен, заклещил си се някъде и е време да намериш правилния код.

Как да разкодираш себе си?

Питаш се сега накъде, предлагаме ти да научиш, какви възможности имаш:

Обърни внимание на уменията си:

Какви са твоите умения – винаги си в течение с новостите, готова си да се изправиш срещу предизвикателства и да поемаш рискове, имаш увереност и позитивна нагласа. Ако поне два от тези фактора са в плюс, то навярно осъзнаваш, колко много шансове имаш. Заложи и на натрупания до момента опит и действай. Нали не искаш някои друг да те изпревари, а ти да се участваш като корабокруширал?!

Заложи на общуването!

Общуването е едно от уменията, на които не всички хора са способни. Ако на теб, то не ти представлява трудност, сега е моментът да потърсиш нова работа във фирма, която търси нахъсани мениджъри. Време ти е да излезеш от сянката на свенлива госпожица/господин, сега е моментът да те забележат.

Твоите приоритети са силният ти коз!

Ти, си истински късметлия, ако не си ги оценил до сега. Ако на всичкото отгоре, знаеш за какво работиш, убеден си, че трудът ти не отива на вятъра. Не се кахъриш за материални неща и тогава трябва да си истинск щастлив. В случай, че ти липсва още нещо, то навярно си даваш сметка, че ти е нужен повече опит. Не се отчайвай с времето и това ще стане. Научи се да се радваш и на трудните моменти, за да имаш красиви спомени.

Преследвай целите си!

Няма, от какво да се оплакваш! Харесваш работата си, харесваш и областта, в която си се насочил. Колегите ти са приятни хора, че какво по-хубаво от това? Ако си напълно доволен от работното си място, то това ще ти помогне и бързо да се изкачиш по стълбицата на йерархията. В случай, че си мислиш, какво би станало с това и онова, ако беше направил друг ход, то навярно още не си открил истинското амплоа. Само трябва да продължиш да търсиш все така целеустремено. Работата и парите сами ще започнат да текат.