Предсватбена треска – роклята на мама или роклята на мечтите

Предсватбена треска

Предсватбена треска – всеки го изживява!

Всяко малко момиче, мечтае да е принцеса, също като онези от вълшебните истории, които е слушало, но не знае нищо за онази тръпка, наречена предсватбена треска.

В деня на сватбения ден, роклята е онова, което сбъдва една детска мечта!

За повечето жени настъпва момент, в който си задават въпрос, а именно „Роклята на мама или роклята на мечтите“ да изберат. Това е само малка частица от цяло море на предсватбена треска.

Бъдещата булка

Ще се опитва да помести в детската си представа сватбената рокля със съвременното облекло за този тържествен повод. Реалната ситуация в момента е от решаващо значение.

Суета, преди сватбения ден

Често въпросите, около суетата на сватбения ден са предсватбена треска и за най-близките. Такава е и майката на буката. Тя често е натоварена с решението дали да остави свободата и правото на дъщеря си, колкото и притисната да се чувства от дългогодишните традиции.

Изборът на булчинска рокля

Той е най-вълнуващия и незабравим момент в живота на всяка една – сватбата никак не е лесен. Оказва се и, че съвсем малко са дамите, които пристъпват към олтара облечени в роклята на мечтите си.

Всичко това се случва заради милион еднакво важни и различни причини. Сред тях са:

Това, че вкусовете се менят, всеки търси нещо уникално и различно, предсватбената  треска и еуфория объркват всеки и т.н.

И на фона цялата еугория и предсватбена треска се появяват личните въпроси. Дали ще ни хареса любимия. Какво ще кажат останалите. Колко ще струва това удоволствие. Дали майката няма да остане обидена, ако не бъде облечена нейната рокля.

Роклята на мама или роклята на мечтите

Всичко това е нормално. Предсватбена треска и емоция има и у майката, и у дъщерята. Зад трудния избор на булките, които в съвременния живот се налага често и сами да организират всички детайли, днес вече има множество агенции.

Тяхната работа е да напътстват дамите, да им помагат, когато са изправени пред повече от един вариант, да съдействат по цялата организация от избора на ди джей, до избора на сантиментални сувенири и подаръчета за гостите.

Перфектната сватбена рокля

Истината е, че перфектната сватбена рокля е онази, която грабва сърцето на бъдещата булка още при вида си.

Тогава старата поговорка „нещо назаем и нещо ново“ може да придобие напълно ново измерение. В този случай спазването на традицията и избора на нова дизайнерска рокля не е така невъзможен, а разстоянието между тях е само една консултация със специалист.

Последният може да претвори сантименталното в модерно и да реши казуса около „предсватбената война“ и емоционална дилема, с която се сблъсква не една майка и не една бъдеща булка.

Тогава се появява новият и най-горещ въпрос:

„Дали роклята на мама няма да е роклята на мечтите“.

Ако предсватбената треска не ви е завъртяла главата и все още може да мислите, научете и за 10 тайни за щастливия брак!