Predpriemach.com: защо трябва да започнеш да плащаш на себе си

Predpriemach

Никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане“ – Оскар Уайлд

Predpriemach.com: защо трябва да започнеш да плащаш на себе си?

Много собственици на малки сайтове или бизнеси често забравят да платят на себе си. Те държат първо да изчистят разходите, да инвестират достатъчно, за да подсигурят растеж в следващия месец и в цялата тази еуфория от изливащи се пари, забравят да платят на самите себе си. Именно от това място се стартира, защото без двигателя на всеки бизнес, нямаше да го има този процес.

Какво е Predpriemach.com?

Това място не включва единствено собственици на бизнеси и предприемачи, това място помества и обикновени хора, със собствени нужди и лични разходи. В резултат от факта, че точно тези хора рядко или никога си плащат, трудно успяват да разберат дали техния бизнес наистина е печелиш. Всичко, което генерират в краен резултат като приходи отива за разходи и резерви.

Predpriemach.com дава точния съвет в точния момент!

Може да се допитате до потребителите на Predpriemach.com, форумът за онлайн бизнес, където ще чуете доста мнения потвърждаващи настоящето твърдение. Колкото по-бързо един предприемач се научи да си плаща, толкова по-мотивиран ще бъде той, толкова по-правилно ще постъпва със себе си и семейството си.

Нека дадем пример – ако вашият бизнес произвежда продукт за 4 лева, а Вие съответно го продавате за 5 лева и в същото време чистата ви печалба от 1 лев отива за други цели, а не за вас, то реално как бихте могли да осъзнаете, колко печеливш е вашия бизнес?

 

Ако собственика на бизнес получава всеки път компенсация за всяко свое усилие, бизнесът ще има още по-големи шансове да успее. “Защо ли” ще се запита всеки един. Не е ли по-логично да вкарваш всичко пак в системата, за да се завърти по-силно? Да, но един бизнес не е задвижван само от капитал и ресурси, а от хора. Това са хората с воля, желание, страст и енергия. Нещо, което може да се постигне само с вяра.

 

Един добре вървящ бизнес винаги има ресурса да плати на собственика си, независимо пред какви трудности би могъл да се изправи другия месец.

Движеща сила за Predpriemach.com, за Теб, за света!

Това, което движи всичко е именно вярата на предприемача. Изгубили ли тя, и с бизнеса е свършено. Проста логика, но рядко се изпълнява – навик, които е заложен във всеки, сблъскващ се с реалността. Всеки предприемач  заслужава „заплатата“ си, както всеки служител.

 

В заключение:

Не си позволявайте да сте в края на веригата, когато става дума за възнаграждение. Помнете, че мотивацията ви е нужна не само на вас, но и на бизнеса ви – плащайте си редовно, а това неминуемо ще достави много нови и положителни усещания с Predpriemach.com.