Предимства на eWork

работа от дома

Всяка работа си има своите предимства и недостатъци, но най-важното, за да бъде тя привлекателна е да я вършите с желание и любов. Така започвайки темата решихме да представим най-важните предимства на eWork.

Предимства на eWork:

Когато сте eWork специалист, получавате инструктажи и напътствия за работата от шефовете за среща с клиенти, по телефон, и-мейл, без да губите излишно и ценно време в лични разговори;

След бизнес срещата може да информирате работодателя си отново по интернет на е-съобщение. Предимство е пощата, която пристига отново в електронен формат на и-мейл.

Всичко е чисто и подредено, за разлика от многото поща в административни учреждения, офиси и други места за работа, където хартията и писмата на листа нямат край.

С работа от дома на компютъра всичко може да е толкова организирано и бързо, колкото сами си го направите. Вие водите грижа за плана със задачи, който може да държите под формата на екселски файл на дескстопа;

Когато се налага да изнасяте презентация пред клиенти и партньори може да си помогнете значително с лаптопа, а прегледа от работодателя може  да стане в електронен вариант – чисто, бързо и удобно;

С eWork може да работите, дори, когато сте болни и се налага да стоите в дома;

В случаи, че решавате сами да работите, или казано по друг начин да имате професия на свободна практика, то регистрацията във форуми със сходна тематика ще е идеално решение.

За различните видове дейности в Интернет и работа от дома може да се информирате от форумите създадени с тази насока.

Ако ви бива в уеб дизайна, в програмиране или интернет маркетинг и проучвания онлайн може да се насочите към конкретната сфера. Може да работите от дома като превеждате текстове, попълвате данни, подготвяте илюстрации, видеоклипове, работите с фотошоп, правите проучвания, телемаркетинг и т.н.

За да работите като eWork специалист може да потърсите информация в сайтове за работа.

Такива са:

www.wfh.co.uk; www.gilgordon.com; www.telework.ie; www.telecommute.org;

За да работите надомно, работа, която не изисква специални знания и умения, подходящ сайт е: www.hwork.hit.bg