Червена точка: Какво мислят по света за „забранените“ въпроси

По света и у нас – какво мислят в другите страни по забранените въпроси

По света и у нас – какво мислят в другите страни по забранените въпроси

Планетата ни е все по-населена, все повече пътуваме и все повече неща научаваме за света извън пределите на дома, града, страната ни.

Какво обаче се случва зад вратите на спалните на останалия свят, остава дълбока мистерия, в която избрахме да се поровим.

Ето и някои „пикантни нещица“ за у нас и по света:

  1. Изневерите – в много култури изневярата се свързва с целувка на чужд човек. В родината ни България се оказва, че на половината от населението му се е случвало да има две паралелни връзки, придружени от секс. За Тайланд обаче нещата се смятат за изневяра и само ако заговориш чужд мъж; в Бразилия за изневяра се смята питието с друг човек, разговора и дори общуването в социалните мрежи; Китай признава за изневяра само физическия контакт; Испания нарежда изневярата в графата на сексуално привличане и всичко произхождащо от него е изневяра; Във Великобритания всичко започва от флирта, че дори този с и-мел или смс; Аржентина зачита за изневяра само физическата близост с друг човек и конкретно правенето на секс. Всичко останало е безобидно; В Латинска Америка и целувката е изневяра; За Германия приемат флирта за нормален, целувката за повод за сериозен разговор, а секса с чужд човек фатален край.
  2. Секс играчки – за най-популярна секс играчка по света се приема вибратора и заека, но има и други закачливи предложения и те са: Франция – вибриращо пате; Аржентина – вибратор дилдо или пеперуда; Бразилия – секси костюми; Латинска Америка – пръстени за пенис; Италия – троен вибратор, стимулиращ пениса, G-точката и клитора; Австралия – четворни вибратори, за различни ситуации, включително за девствени.
  3. Тройки – в много страни по света тройката е приемана за нещо нормално, но ако е по телевизията в живота не. Има и няколко страни, където трима в леглото никак не са много и те са: Аржентина; Германия – там жените искат тройка с мъж, а мъжете с жена и не са съгласни за втори мъж в леглото; Италия, там тройки се правят в колежа или след 40 г; Латинска Америка – жените са склонни да си легнат с друга жена; Холандия – мъжки фантазии и женски еднократен опит. Къде сме ние в цялата схема на тройки по света?! Оказва се, че 185 са съгласни на тройка или вече са опитали; 23% от жените са съгласни на тройка с двама мъже, а 13% на тройка с две жени.