Диетата на Анна Кендрик

Диетата на Анна Кендрик

Искаш ли да имаш секси тяло, като на актриса и не коя да е, а Анна Кеднрик. Тя е звезда не само от „Здрач“, но и в живота, а безупречната й визия е муза за много жени по света.

Самата Анна става актриса от детството, в ранните години, а това й помага от малка да се научи да живее по холивудските модели за красота. В началото и тя като всяко неопитно момиченце си докарва стомашно разстройство от неправилно хранене.

Днес Анна Кендрик живее здравословно, в хармония и прави поредица от упражнения, за да бъде във форма.

Диетата на Анна Кендрик

Диетата на Анна Кендрик!

Днес Анна рядко спазва драстична диета. Придържа се към стандарта да хапва от всичко и в умерени количества. Обича и го прави, а именно да се подава на изкушения, някои от които са богати на мазнини, други на захари, какъвто е и топинга.

Фитнес на Анна Кендрик – красавицата на Холивуд не посещава редовно фитнеса, но го прави, когато е напрегната или стресирана. Ходи на крос тренажора по 30 минути и става нов човек.

Брюнетката е привърженичка и на йогата. Харесва дългите йога занимания. Самата тя споделя, че килимче поставено на пода й помага да се отърси от всичко натоварващо в ежедневието си.

Няколко упражнения на Анна Кендрик – за да успокоим тялото по начина на Анна трябва да застанем с лице към стена, дланите челото и коленете трябва да опират повърхността.

Вдишвания и издишвания в продължение на 5 минути са напълно достатъчни за разтоварване на ума и тялото от всичко негативно. Като нови след тежък ден може да сме пробягвайки 30 минути на пътеката у дома или във фитнеса. За подходящо йога упражнение хубавелката препоръчва легналата по корем поза, в която ръцете и краката са отпуснати.

Краката се вдигат на високо и се задържа така. Остава се така в позата 30 секунди, след което се отпуска и се прави почивка от 10 секунди. Цялото упражнение се повтаря 10 пъти, за да има резултат.

Тайната на Анна Кендрик – актрисата казва, че не е важно дали и колко си слаб, а как избираме дрехите си, каква е позата ни и дали се чувстваме добре в кожата си. Анна казва, че човек е важно да ходи изправен, с опънати назад рамене и изправен гръб, не по-малко важна е и ролята на брадичката.

Последната придава красив вид на силуета и правилна поза на тялото.