Пенелопе Крус – една земна богиня

Пенелопе Крус

Дами, да се поучим и от нея – на вашето внимание Пенелопе Крус. Обаяние, магнетизъм, чар, женственост и много страст към работата.

Пенелопе Крус – една земна богиня

Красивата, вече 40 годишна дама споделя, че сред любимите и занимания не са нито гримирането, нито дрехите. И колкото и странно да ни звучи това, Пе, признава, че това, което най-обича след раздаване на „Оскари“ е да се навечеря.

На всички изненадани от годините й – Да, тя наистина е на толкова и те не й личат, но зад гърба си Пенелопе вече има богат стаж и казва за живота си, че е за нея е като: „Печалба от лотарията“.

Животът на Пенелопе в личен аспект:

Тръгвайки от малко градче около Мадрид, Крус спечелва Оскар, омъжва се за небезизвестния Хавиер Бардем и ражда син.

Филмова кариера на Пенелопе Крус:

Познаваме я и от „Карибски пирати“, ‚Вики Кристина Барселона“, където печели Оскар за поддържаща женска роля и си партнира с Уди Алън. Известна ни е с много холивудски продукции.

Още на 15 годишна възраст Крус заявява твърдо, че ще стигне до Холивуд. Кандидатства в три агенции за таланти. Първите й роли в киното са: „Шунка“ (там среща и бъдещият си съпруг Хавиер Бардем; последват: „Бел епок“; „Бандитки“ (където си партнира със Салма Хейк); „Дрога (с партньор в лицето на Джони Деп); „Жива плът“; „Завръщане“; „Не мърдай“; „Прекършени Прегръдки“.

И ако за външността си испанската красавица признава, че не е взискателна и критична, то по отношение на работата си казва, че е перфекционист, а взискателността й достига болезнени нива.

Интереси на Пенелопе Крус:

Страстта на Пенелопе е свързана с източна философия. Самата тя се определя като моногамна личност. На запитване остава ли и време за обичайните човешки и женски дела, като пазаруване, домакинстване и забава със семейството, Пе, казва, че това именно я кара са се чувства „свободен и нормален човек“ и никога не би се лишила от това.

Разбери за различните типажи момичета. Открий коя си ти: https://www.interpolezno.com/видове-момичета.

Други интереси и любопитни факти за Пе: 

Пенелопе Крус има домашен любимец – куче, което намира по време на снимки в Мексико, съжалява го, защото е изнемощяло и гладно иго взема със себе си. Сега тя твърди, че това куче е щастливо.

  • Пенелопе Крус има своя звезда на Алеята на славата.
  • Едно от нещата, които най-силно мрази испанската красавица е да споделя лични неща пред пресата, а това да и наврат диктофона в лицето на слизане от самолета или преследвайки я по улиците е липса на възпитание за горещата Холивудка.
  • Тя умее да се въплъщава във всяка женска роля стига да помечтае за нея, споделя самата испанска фурия. На същото мнение са и хората, които години наред работят с нея.