Най-подходящата връхна дреха за плажа

плажни облекла

Море, плаж, чайки и пълен релакс. Ако по време на ваканционната идилия ти се наложи да отскочиш до плажния бар за охлаждащи напитки или сладолед, какво правиш без връхна дреха.

Не, че идеята да поразходиш хубавото си тяло из дългата пясъчна ивица е лошо, но понякога банският е още мокър и се чувстваш меко казано „неудобно“. Предлагаме ти с теб да вземеш най-подходящата връхна дреха за плажа!

А, ако се наложи да влезеш в хотела, няма да е морално. Затова винаги трябва да имаш под ръка „спасителен“ вариант или топ идеи за плажни облекла. И разбира се това трябва да е леко парео или свободно падаща туника, може и секси потник. С такава плажна дреха ще си като русалка и не умело ще прикриеш мокрият бански.

екзотични бански

Ефирна материя на връхна дреха за плажа – тук се отнасят всички ефирни дрехи от пола, стигаща чак до глезените, до красиво парео, което да вържеш на кръста. Наред с това този тип дрехи за плажа са подходящи и винаги модерни. С тях, няма да те сметнат за прекалено ретро, а и то дори е модерно. Най-лесно ще се ориентираш в избора му според формите на тялото си. Ако си позакръглена, избери голямо парео без много мотиви и шарки. Ако си фина дама избери по-късо в един нюанс или в цветна комбинация от различни съчетания.

Пищни елементи в банския тоалет –мини рокля или мини потник са сред водещите вдъхновения на дизайнерите и в настоящия сезон за лятна мода. Опростената кройка и дължина до ханша ще допринесат за красивата ти визия на плажа. Избери изящните декорации на непретенциозната дреха. Хитове за връхна плажна дреха са и полите от коприна с флорален десен и много пластове, а те правят банския част от целя тоалет.

плажно облекло

Актуални нюанси за плажното облекло – за да уцелиш десятката дори полугола на плажа, следвай модата, а тя и в настоящето лято се води от актуални цветове в морски тонове, коралови елементи, зелено, жълто и оранжево. Ако по връхната дреха присъстват животни, птици или морски растения няма да сгрешиш в избора. Африканските нюанси също са в листата на топ.