Сервираме ви: Най-хитрите методи да отслабнете

да отслабнете

Не всяка дама обича да се подлага на драстични диети, а и лишенията често се оказват като нож с две остриета. Опитайте с нещо по-лесно и просто като най-хитрите методи да отслабнете, които се проявява над женската психика.

За да не се налага да сваляш килограми с „мъчителни“ диети,предлагаме ти няколко от най-хитрите методи да отслабнете или както казва народа „съчетаване на полезно с приятно“.

да отслабнетеОткрийте най-хитрите методи да отслабнете!

Реално има редица неща в ежедневието, които ни помагат да горим двойно повече калории. Сега с 6 техники, може да се вталиш за нула време, а ето и тайната рецепта на днешния „брой“:

  1. Купувай в аутлета – определено най-модерният начин е да пазаруваш всичко и по интернет, но не забравяй и традиционните подходи. Сега повече от всякога имаш възможност обикаляш на воля, да се товариш и то не с гиричките във фитнес залата, а с покупките и да намираш, както лек за душата, в лицето на шопинга, така и отслабване на тялото.
  2. Запознай се с техните – от месеци сте заедно, но още не си се запознала с техните. Е, може би е сега момента, в които наред с това, че едва ли ще похапнеш нещо у тях, ще се поизпотиш пред погледа на майка му.
  3. Следвай модата – ако и ти си супер мацка, която обича всичко да й е под ръка, то оборудвай се с практична чанта, в която да вмъкнеш от всичко необходимо. В това число не забравяй козметиката, парфюма, мобилния, таблета или лаптопа, някое и друго модно списание или книга. Всичко това тежи повече от дъмбела в залата пък и чудесно оформя бицепса и чак прасеца.
  4. Покани приятелите у дома си – партито ще те пренареди, а на сутринта, определено ще изразходиш всичката излишна енергия, докато отстраниш петната на пода, събереш стотиците бирени кутийки и опаковки от разпръснатия чипс. Е, какъв по-яко фитнес от това, че и за всяка мускулна група има точно упражнение.
  5. Поглези се – ако за мъжа е известно, че гори 10 калории под душа, то за теб тази процедура ще се удвои, За целта ексфолирай тялото си, нанеси подхранващи маски, а след това добре отмий. Идва ред на фризурата – сушене на косата, изправяне и т.н. Всичко повлиява благоприятно бицепса и трицепса на ръцете.
  6. Клюки около съперницата – ако скоро са те зарязали, направи си гаргара с това, вместо да се затвориш и да хленчиш с купа калорична храна пред телевизора. Може да си организираш приятелска среща и да поклюкарствате за „крадлата“. Измисли й прякор и се посмейте от сърце по неин адрес. Това укрепва мускулите на стомаха и засилва функцията на сърцето.