Доколко разбираш мъжете

мъжете

Често онова, което мъжете премълчават, разкрива истината около тях самите, но как да се научим да разгадаваме тази тяхна, така таена черта?!

С помощта на специалисти и известни техники на психолози избрахме няколко съществени въпроса, които разкриват поведението „му“ в дадени ситуации. Насочи се към „разтълкуване“ на мъжете и може да узнаеш много от скритите черти на характера им.

Добре известно е, че той не си пада много по приказките, че и кой мъж го прави. Това, че твоят любим мълчи по темата за чувствата не ти се нрави особено, а изражението му на „риба“ съвсем те дразни. Какво му минава в главата, предлагаме ти сега да научиш, поне малка част от невербалният набор информация, която всеки мъж изпраща, но малко жени владеят и управляват. Подреди схемата и прецени, доколко е откровен с теб:

  1. Ако ти говориш с друг мъж, а той свива пръстите на краката си седейки на разстояние от теб, говори, че го караш да се чувства нервен и притеснен.
  2. Ако приятелят ти седи на масата до теб, а дланите му са върху повърхността й и обърнати надолу, то той показва, че иска да има власт над положението.
  3. Ако попиташ гаджето си, дали си е представял, че ти изневерява с други жени, а за миг той поглежда над главата ти, това означава, че се кани да изплюе камъчето.
  4. Ако се питаш дали си го заинтригувала, обърни внимание на позата му. Ако горната част от тялото му е приведена към теб, когато иска да ти каже нещо, значи не си му безразлична.
  5. Когато се разделяте и все още не се познавате така добре, а може би това е момента за първата целувка, може да узнаеш, че го иска, ако наклони главата си на една страна.
  6. Ако сте отскоро заедно и още не умееш да разчиташ нито приказките, нито поведението му, то добре е да знаеш, че ако на изпращане те целуне и спомене, че в момента на работата му е много напечено, това неминуемо значи край на връзката ви. В случай, че сподели подобно притеснение в началото на срещата, значи ти гласува доверява изцяло.
  7. Ако му предложиш да отидете някъде за уикенда и той веднага приеме с охота, то значи е искрен, но ако си намира други занимавки или мрънка в отговора, значи не му се нрави идеята ти.
  8. Ако сега се запознаваш със страхотен мъж и в разговора улавяш, че той повтаря многократно името ти, не мисли, че това е ласкателство. Психолозите го определят като знак за манипулация.