Най-древната професия – жена за няколко часа

най-древната професия

Човечеството еволюира и продължава своя ход смело напред с всяка новопоявила се професия. Въпреки това една, колкото стара и древна, така и съвременна женска професия търси своето място „под слънцето“ и днес в настоящата глобална ера.

Интересните факти сочат, че много дами и в наши дни не само практикуват тази професия, но и я предпочитат, заради най-бързият и лесен начин да изкарат много пари.

Всяка от тях е като манекенка, говори най-малко два чужди езика, а в леглото са професионалистки от класа.

Не са за подценяване и множеството бунтове в различни точки на света около проституцията и нейното легализиране.

Дамите в този занаят продължават да търсят узаконяване на правата им, въпреки сектора, в който попада проституцията днес, а именно – сивата икономика. На фона на всичките протести не за подценяване са и исканията на бразилските жрици, а именно да узаконят практиката им, давайки им права да притежават здравни книжки за проститутки.

И ако все още темата ти се струва малко странна, неморална или дълбаеща в семейни ценности, то предлагаме ти кратка информация, около някои от най-богатите жени в света, които изкарват хляба си (и не само) с проституция. Имената на някои от тях са псевдоними:

  1. Гуенет Монтенегро е смятана за най-богатата проститутка. Тя самата признава, че за 12 години стаж е била с повече от 10 000 мъже. Гуенет е австралийка и една от най-елитните жени в този бранш. Днес тя е авиопилот и далеч от „бившата“ си работа, но самата тя днес се сеща за миналото си и казва, че през периода, докато е била проститутка е помогнала на много мъже да спасят браковете си. Като ученичка не се е гордяла с работата си, но така бързо стъпила финансово на крака. Хонорарът й за една нощ достигал 2000 долара, а в компанията, за която работела е била най-уважаваната дама. Пълно преображение в живота и работата си тя прави след тежка катастрофа, когато пренарежда приоритетите за самата себе си.
  2. Не по-малко интересна е историята и на „Кармен“, германка. На външност всеки ще я сметне за бизнес дама, но реално тя е елитно момиче на повикване. Самата тя разказва, как липсата на финансови средства я подтиква да търси работа и как попада на агенция за проститутки. Днес тя работи за три големи компании, а парите спестява за важни неща в живота.
  3. „Карина“ е не само красива и професионалист в професията си, но вече години наред има своя агенция. От личния опит самата Карина казва, че през годините като неопитна проститутка е имала и много стряскащи ситуации, в които късметът е бил на нейна страна. Въпреки това германката е доволна от успеха и живота си и днес прави секс само с VIP персони.
  4. „Тосака“ е не проститутка, а компаньонка. Разликата е, че между нея и проститутката, тя може да целува клиента си, а за мъжа това си е истинско завоевание. Въпреки, това парите, които получава си заслужават всичко, споделя германката. Предпочита постоянните клиенти и мечтае за собствен голям бизнес един ден.