Най-добрите градове в Европа

градовете в Европа

Европа – страхотен, оживен континент, пълен с култура, великолепие и харизма. Тя е дом на много необичайни държави с фантастични градове, които просто не може да пропуснете.

  1. Берлин, Германия.

Този град е бил подценен, поради споровете, около Германия, но не забравяйте, че този град не може да бъде пропуснат. Горещото лято и мразовитата зима привличат много туристи, но самият град е основната атракция. От Берлинската стена до Бранденбургската врата, историята на Германия е красиво издълбана в архитектурата на този прекрасен град.

  1. Копенхаген, Дания.

Датската столица определено е чудесно място за типичния пътешественик. Старият стил на града е красив. Копенхаген изобилства с великолепни градини и интригуващи замъци, но историческите тайни, поставят това в началото.

  1. Лондон, Англия.

Британската столица е енергичен, хиперактивен град, пълен със светлина и смях. Може да се насладите за незабравими впечатления от пазаруването в този град. Традиционната английска храна е придружена от следобеден чай. Тя е забавно преживяване за всеки чуждестранен пътешественик. От модната индустрия до блажената реалност в Лондон, със сигурност ще харесате английското приключение.

  1. Париж, Франция.

От извисяващата се Айфеловата кула до Лувъра до Триумфалната арка, Париж е град, изпълнен с изненади около всеки ъгъл. Френските са известни със своята невероятна храна.

  1. Будапеща, Унгария.

В този вълшебен град старата градска атмосфера кипи. От исторически сгради и музеи до забавни обиколки с велосипеди всичко може да бъде незабравимо изживяване.

  1. Рим, Италия.

Рим е обявен за най-красивия европейски град, в който се помещава и най-малката нация в света – Ватикана. От невероятния Колизеум и Пантеона до множество църкви и екскурзии, този град е място, което трябва да посетите.

  1. Краков, Полша.

На странните улици на Краков може да намерите много забавни неща. Този невероятен град е един от най-добрите в Европа, който предлага своята ярка личност и илюстрирана история. Краков, с една дума е величествен.

  1. Атина, Гърция.

Този красив град е отличен град за всеки нов пътник. Тук има много неща, особено ако ви харесва историята, която ще разкаже.

  1. Амстердам, Холандия.

Холандската столица е изпълнена с характер, чар и красота. Този ярък, странен град трябва да бъде хит за всеки пътешественик.

  1. Дъблин, Ирландия.

Ирландската столица е фантастичен град, изпълнен със забавление и смях. Тя е пълна с интересни неща за всички посетители от цял ​​свят. Голям интерес буди обиколка из фабриката на Гинес.