Миньонче ли си – не се отчайвай, това са дребни проблеми

проблеми на ниските хора

Понякога да си миньонче си има своите предимства, но често може да бъде сметнато и като недостатък и дори да се приеме за големи проблеми.

Какви са проблемите, с които се сблъскват ниските хора и как по-лесно да преодолеят дадена ситуация.

Предлагаме ви най-често срещани ситуации и проблеми у ниските хора:

  1. От малка, хората те потупват по главата, а сега дори да не е ежедневие, пак ти става неприятно да те смятат за дребосък. Все пак това не е толкова лошо, като се има на предвид, че на по-дребничките винаги се е гледало леко „сладникаво“ като на деца.
  2. Определено избора на дънки е голямо премеждие. И дори да разполагат с най-малкия размер, то все дължината е прекалена за вас. Не се тръшкайте, нали затова са шивачите, винаги ще „избират“ оригинален подгъв, при това за не много пари.
  3. Рафтовете у дома са твърде високи, е не мислете, че останалите хора не ползват стълба за най-високите части. Така, че винаги имайте такава под ръка за аварийни ситуации.
  4. На концерта никога не виждате с цената и изпълнителя. Затова е добре да ходите малко по-рано и да се опитвате да хванете добрите места най-отпред. Дори билета да е по-скъп.
  5. И пазаруването в супермаркета представлява затруднение, но пък какъв по-добър повод за флирт. Помолете минаващия Мачо да ви свали кутията, която така и така не достигате или се обърнете към обслужващия персонал.
  6. Миньончето винаги и по всяко време може да носи високи обувки, че коя жена не мечтае за това.
  7. Снимките с приятели – не се безпокоите за тях, така останалите трябва да се приведат, ако не искат фотографа да отреже главите им. Шегичка разбира се, но факт е, че в каквато и поза да сте на снимката, все ще ви хване обектива.
  8. Не се безпокоите и за седалката по време на пътуване. Тя винаги се коригира, пък и не мислете, че много високите хора се чувстват по-удобно от вас.
  9. Разбира се трябва да се простите с идеята да сте супер модел, но пък миньончетата са много търсени за фотомодели.

И ако след всичко казано, не сме били достатъчно убедителни и не сме те накарали да се почувстваш по-добре и щастлива, то попитай какво правят твърде високите жени, които са изправени и пред проблема – как да си намерят мъж с техните височини.