Какви проблеми имат жените с пищни форми

проблеми у надарените

Коя дама не мечтае за голям бюст, а днес и всяка втора има силиконов такъв. Ако и ти се замисляш за подобно нещо, то узнай преди това за проблемите на жените с пищни форми.

Ето и една част от тях:

  1. Ако отивате на интервю за работа, едва ли ще искате да ви избират по „балкона“. Не, че не се случват и такива неща в наши дни, но бялата и полупрозрачна ризка, могат да създадат и друго мнение у интервюиращия. Големият бюст се набива в очите много повече от малкия, така, че не визирайте ненужно на него, особено ако ви предстои важно събитие като интервю за работа.жените с пищни форми
  2. Дамите с огромен бюст не могат да си позволят „лукса“ да носят изцяло дантелен сутиен. Това е така, защото са им нужни здрави презрамки, а дантелата не може да удържи тежестта на прекрасния, но обемен бюст.
  3. И като заговорихме за бельо, другият проблем на жените с пищни форми е изборът на бански. Ако имате малки гърди може да се спрете, както на бански без презрамки, така и на модел завързван през врата. Е, за дамите с големи гърди остава единствено избора на горнище с плътни и прави презрамки, минаващи през раменете.
  4. Не бива да забравяме и рискът от изкривяване за жените с големи гърди. Те са подложени на двойно по-голяма опасност от поява на гърбица, изкривяване на гръбначния стълб или болки в таза.
  5. По време на тренировка във фитнес залата се налага жените с големи форми, често да слагат по два сутиена, за да изпълнят програмата упражнения. А, ако към това прибавим и половин часово бягане, то плътната, еластична дреха е задължителна.
  6. И ако момичетата и жените с малки и средно големи гърди не се съобразяват с деколтето, формата на блузата и размера, то дамите с големи гърди, трябва винаги да го правят.
  7. Често надарените жени се чувстват неловко и в избора на рокля или сако. Моделите на летни и официални рокли много пъти са без презрамки, а такива жените с големи гърди не могат да си позволят да облекат. Сакото е не по-малък проблем. Това е така, защото винаги тази част стои отворена, а когато има и какво да се покаже, едва ли на притежателката й е много комфортно. Често мъжете си представят „женските гърди като на тепсия“. При все, че щом сте със сако сте или в офис, или на бизнес среща, или мероприятие изискващо семпъл вид.
  8. Жената с големи гърди страдат и от ограничение с бижутата. Тя не може да носи колие с висулки, защото те безспорно ще се „паркират“ тъкмо там, където не би искала.

Проблеми

9. На последно, но не изчерпващо темата неудобство е бременността. Периодът, преди месечното неразположение също. Това е така, защото тогава гърдите на всяка дама нарастват. Нещо, за което със сигурност надарените не мечтаят.