Лятна мода – 5 идеи с аромат на море

мода за жени

Лятна мода

Както винаги в изобилие от стилове, дресни и материи!

Лятото е в разгара си и въпреки парещото слънце, вечерите могат да се окажат много по-хладни, отколкото предполагате.

Добре е да предвидите това, независимо дали почивате на море или на планина и да сложите някоя и друга плътна дрешка в куфара.

Поръчайте и нови актуални модери дрехи от тук: http://www.oarke.com.

Ето и 5 свежи морски идеи за връхна дреха и аксесоар през лятото:

Дълга плетена жилетка

Непринудения, леко небрежен, летен вариант на плетива тип дълга жилетка, са спасение във всяка ситуация през хладните вечери. С подобна дреха в морски цвят идеално ще се слеете с фона и ще сте нежно обгърнати и защитени от морския бриз. Подобен модел отива повече на панталон и деним, по този начин сам балансира силуета.

Пуловер тип мрежа

Плетивата за топ в класацията за Лятна мода. Лятото най-често са от памук, лен или мрежа, а това внася огромни дози комфорт, топлина и практичност. Ако пуловерът има лека прозрачност, това ще придаде сексапил, особено при слънчев загар. Спрете се на светли нюанси, ако сте на морето и на тъмни цветове, ако смятате да пътувате към планината. Неутралните цветове са дискретни и ефективни.

Блуза с дълъг ръкав и остро деколте

Добра инвестиция за всеки ден и повод през ятото е тънката плетена блуза с дълъг ръкав и остро деколте. Такава дреха може да се носи, както в офиса, така и по време на отдиха. Възползвайте се от подобно предложение, за да сте забелязани, красиви, симпатични и модерни. Съчетайте контраста с блуза от различни декорации, които да изпъкват под острото деколте.

Жилетка тип сако

Това решение е идеално за лятна мода и жените, когато искат да са елегантни. Такава връхна дреха е подходяща, класическа и отива във всяка ситуация. Моделът и може да е семпъл, удобен и да наподобява сако. Такава жилетка може да се носи, както на риза, така и на ефирна блуза, изрязан потник или стегнат модел на тениска. Тя гарантирано ще внесе ефект и стил на тоалета.

Аксесоарите за лятна мода

за всички споменати връхни дрехи за лятната почивка, обърнете внимание и на аксесоарите – златисти такива ще се вържат чудесно с вечерната атмосфера, тена и обстановката. Не пренебрегвайте гривни, диадеми, слънчеви очила, колани и колиета.

Лятна мода