Неповторима декорация за всеки интериор – колаж, картини и пана

Искате нещо уникално в дома си, на което всеки гост да „Ахне“? Искате картина, декорация за стени или пана за стени, но знаете, че струват скъпо? Направете си фото колаж.

Друг вариант е декорация за стени чрез картини или пана.. Ако имате малко творчески дух и въображение, това няма да е трудно.

Можете да комбинирате най-любими и запомнящи се елементи на стената в апартамента, където да правят най-силно впечатление.

Използвайте разнообразие от текстури. Различни цветове, размери, различни рамки, комбинация от снимки, плакати – няма ограничения. Но за да не се измъчвате от към идеи, как ще изглеждат заедно, първо поставете всичко на пода. Преместете, импровизирайте, не се страхувайте да експериментирате.

Измерете разстоянието между обектите, за да поставите всичко на правилното място. Поддържайте един стил на снимка и рамки, орнаменти, картини, пана.

Намерете уединено кътче и започнете да творите и импровизирате.

Ясна геометрия. Ако правите фото колаж поставете всички снимки и изберете същите кадри. На пръв поглед ще видите, че сте дали много енергия, за да създадете уникално украшение.

Неповторима декорация за всеки интериор – колаж, картини и пана

Различни крепежни елементи.

Поставянето на рамка не свършва с начина, по който заковете пирон в стената.

Телове, щифтове със стилизирани глави, щипки, дъски – не се страхувайте да използвате фантазия!

Можете да направите най-екстравагантно решение, да добавяте и комбинирате снимки, картини и пана, различна декорация за стена с различни цветове. Може да използвате за колаж, дори декорация от мидички от незабравима ваканция, комплимент от ресторанта за годишнината ви, билети от филма на първата среща.

Това е вашият дом и вашата памет! Не се страхувайте да изглеждате смешно, не е необходимо да обяснявате от къде произхожда вашият вкус.

Щом става дума за декорация на вашата къща, няма конкретни правила и рамки. Бъдете креативни и не се страхувайте да експериментирате!