Пълна луна по Коледа 2015 и всичко около луна диета

В Коледната нощ на 2015 г., Луната ни изненада с пълния размер. Такава Луна е имало през 1977 г. и ще има отново в 2034 г. Пълнолунието по Коледа 2015 г. се нарича „студена луна“, а на места по света е известно още като „луната на дългите нощи“.

Пълният капацитет на размера си, Луната достигна в 6:11 в нощта на Коледа. За това как влиянието тя над човешкото тяло и как да съобразим луната диета, нека разберем повече сега:

Хиляди са възможните варианти за спазване на диета в днешно време. От всякъде ни залива информация и реклама за продукти, с които можем за кратко време да свалим ненужното тегло. Но дали са така ефикасни медикаментите, които ни се предлагат на пазара и дали ще са така резултатни диетите, на които сме готови да се подложим?!

От древността хората намирали начини да се ръководят според природните симптоми и инстинкта за самосъхранение винаги е водил към правилната насока.

Едно от откритията на човечеството в борбата за сваляне на излишни килограми е лунната диета и това не е експеримент, за който са незнайни последствията от него.

Предлагаме ви да опитате нещо природно, научно доказано и признато от медицината – диета, която не само няма да наруши нормалното ви съществуване, не е свързана с никакви излишни разходи, а в същото време ще ви донесе комфорта, от който се нуждае организма, здраве и сили за предстоящите дни.

  • Какво представлява лунната диета?!

Тя изисква волята за един ден, мотивацията да се стремите към желания резултат и упоритост да постигнете максимума не само в първия опит, но и занапред.

Лунната диета е един от най-добрите изпитани методи, за да се отървете от ненужното количество натрупани мазнини по тялото, а в същото време да сте здрави и енергични.

Лунната диета е точен вариант да се справим с глада в дните на спазването й, а нейните фази са: новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт.

[bctt tweet=“За да има резултат от лунна диета, то тя трябва да се спазва 4 пъти в месеца, а това означава един път седмично.“]

Циклите на спазване на лунния режима са устроени от първи етап, който започва при навлизането на Луната в начален етап на разкритие и продължава до 24 часа. През този период от време се пият големи количества вода. Приемат се около 3-4 л. вода, чай, сок. Изключени са алкохола, млякото и газираните напитки, а също така и много подсладени течности;

През останалите лунни фази от месеца се спазва сходен на този режим, като за начинаещите се препоръчва да стартират само с един от трите етапа, а в идните месеци да напредват постепенно, докато достигнат максимума от 4 пълни луни (цикъла) за месеца.

При стриктно спазване на режима се достига понижаване на телесното тегло от 3-4 кг., а при постоянен режим на спазване на лунната диета (4 пъти в месеца), ще запазите свалените килограми.

  • Какво трябва да знаете за останалото време от месеца?!

Не забравяйте балансираното хранене, като помните, че докато нараства луната трябва да се ограничавате с калоричните храни, а когато тя намалява може да се поглезите с изкушенията си;

Не пропускайте движението – то е здраве и живот;

Избягвайте прекалено солените храни;

Помнете, че лунната диета ви избавя не само от излишните килограми, но и от натрупаните токсини и излишната вода в организма.

Помнете, че лунната диета не се препоръчва на хора с аномалии в кръвното налягане и усещане за вълчи глад.

lunna-dieta

Лунната диета е един от най-уместните, изпитани и утвърдили се варианти за сваляне на килограми, но преди да прибегнете към нея проверете всичко, за да сте сигурни, че организма ви ще я понесе.