Луксозни и спиращи дъха дестинации

спиращи дъха дестинации

Ако искате да попътувате до далечна и екзотична дестинация за вас сме подготвили цял списък с красиви места, които са не са от най-ниско бюджетните дестинации, но пък за сметка на това са 5 луксозни и спиращи дъха места, на които няма как да не се полюбува всеки.

Въпреки, че много хора се опитват да отидат на ваканция и в това няма нищо лошо, а щом прахосването е решено, то и екскурзията може да започне.

За спокойствието, мира и хармонията, луксозните и спиращи дъха дестинации, наистина могат да презаредят всеки. Ето и тях:

5 Луксозни и спиращи дъха дестинации

  1. Монако – като едно малко княжество на брега на Франция, дестинация Монако предлага шумни фестивали и изумителен разкош от луксозни неща. Много са и онези, които искат да живеят постоянно в Монако, но не всеки има тази възможност. На това място туристите могат да наемат луксозен автомобил по време на почивката, с който да пообиколят местността. Повечето хотели в Монако са скъпи, но за сметка на това предлагат отлично обслужване и комфорт в замяна.
  2. Френска Полинезия – позната и като Таити. Тя е истински рай, скрит в южната част на Тихия океан. Островите могат да се похвалят с тюркоазни води и зелени планини. За комфортното настаняване на Таити, допринасят и множество пръснати самостоятелни вили, с невероятна гледка. От забавленията може да се избира, но атракция си остава кануто и различните водни спортове.
  3. Дубай – това е една дестинация за много хора, които искат да посети поне веднъж в живота си. Един от най-вълнуващите градове в света може да се похвали с многобройни небостъргачи, полетни хотели, скъпи и големи молове, изобилие от изискани вечери и много невероятни гледки. Дубай е известен със своят 7-звезден хотел с кралски апартамент.
  4. Малдивите – е подходящо място за изкарване на меден месец. Той предлага спиращи дъха и гледки, туризъм и риболов.
  5. Сингапур – ако до преди няколко години това място беше достъпно за всички, днес то е сред истински луксозните дестинации. Базирайки се на пищни имоти, хотели, луксозни молове и много ресторанти от световна класа, днес Сингапур се отрежда в топ листата за посещение през 2014 г.