5 секс игри, които трябва да опитате

игри с любимия

Понякога, да играете игри с вашия човек е добро начало за успешна връзка.

Идеите тук ще определят по-забавен нюанс и нотка закачлив тон, за да се създаде една приказна нощ, която и двамата запомните.

Идея за секси игра с пингпонг топчета

Подгответе трапеза, на която разположете 15 пластмасови чаши. Наредете ги във форматна триъгълник, в двата края на масата и вземете някои пинг-понг топки. Застанете и двамата в единия край на масата, и се редувайте в хвърлянията. Когато единият улучи чаша, то другият трябва да свали едно от дрехите си. Ако единият успее да свали всички шест чаши, то другият му дължи сексуална услуга по избор.

Игра с карти

Разпределете сами картите в тестето, като нека сърцата са целувки, пиката е масаж, карото е ръчна стимулация, а спатията френска любов. Започнете да се редувате с партньора си като на всеки успешен ход, победителя да взема своята награда.

Една крачка напред, една назад

Нека единият легне гол в леглото, а другият да застане на вратата на спалнята. Нека легналият задава въпрос, а този до вратата да отговаря и при всеки верен отговор да се доближава с една стъпка към леглото. Така може да узнаете, до колко се познавате, а сред въпросите може да има любими неща, тайни места и т.н. По този начин дори да не се познавате достатъчно добре все ще научите нещо ново за бъдеще.

Американски футбол

Играли ли сте някога, сега е момента да опитате с партньора си при това в условията на спалнята ви. За целта предвидете бейзболна топка и разпределете базите, на всяка ваша точка, партньорът ви е длъжен да се реваншира, както зависимост от това, колко високо или ниско е подадена топката, отсрещната страна дава целувка на това място. В крайна сметка няма да останат победени, а ще има само победители.

игри с любимия

Спешна медицинска помощ

Настройте таймера за време, например седем минути. След това открийте половинката си, в банята, кухнята или пред телевизора, сграбчете го и направете най-страстната целувка, на която сте способни. Таймера само ще засилва усещането за спешност и ще покачи адреналина и в двама ви.