Диета при холестерол

Диета при холестерол

Знаете ли кой помага при лош метаболизъм и повишен холестерол – Диета при холестерол!

Диета при холестерол е тук и сега!

Медицината все повече накланя везната в търсене на диета при холестерол, разумни и природни лечения, в комбинация от различни хранителни добавки, минерали и витамини.

Така например, за да подобрим метаболизма и да се освободим от излишните мазнини, специалистите съветват да избираме диета при холестерол. Такава трябва да се съчетава с Омега 3, който е мощен антиоксидант със Селен и Коензим Q10.

По този начин не само ще се справим с недобрия холестерол, но и ще почувстваме жизнена сила и прилив на енергия. Тонусът ще се подобри, а пролетната умора ще намалее. Наред с тези положителни резултати, може да разчитаме и на подобрен метаболизъм.

Не са малко и случаите, в които мастни киселини и прием на продукти от Омега-3 спомага подобряването на метаболизма и намаляване на стреса по време на сърдечносъдовата дейност.

Как да постъпим, за да подобрим метаболизма

Микс от Омега 3, Селен и Коензим Q10, действа като мощен синергизъм и покачва многократно ефекта на формулата. Омега увеличава клетките в миокарда и мозъка, регулира обмяната на веществата и допринася енергията в цялото тяло. Коензим Q10 подхранва сърцето и тялото, съхранявайки жизнеността в клетките. Селенът е силен антиоксидант. Той се грижи за еластичността на кръвоносната система и успокоява метаболизма.

Кой се грижи за ефекта

С комбинация на Селен, Омега 3 и Коензим Q10, включените елементи от мастноразтворими антиоксиданти имат мощен ефект. Изключително добър резултат се получава при хора страдащи от липса на Коензим Q10.

Хората приемащи статини, препарат, които блокира синтеза от холестерол в черния дроб възпира и създаване на Коензим Q10. Когато Омега е в съчетание с другите два елемента, организмът може сам да възстанови нормалните процеси и да върне физическата активност. По този начин се намалява липидния профил и високото кръвно налягане.

Диета при холестерол

Диета при холестерол от полза още:

Всички полезни добавки, може да открием в храни като плодове и зеленчуци, чисто бяло месо, рижа, ядки, млечни продукти, пълнозърнести храни. Когато те не са набавяни достатъчно в организма е добре да направим консултация с лекар. Такъв ще предпише диета при холестерол и начини да набавим допълнително нужните за организма елементи, чрез хранителни добавки.

Научете и за диета за здраво сърце.