Какво са за нас Парите

парите

Парите – символ на власт, могъщество, безгранична свобода.

Парите дават право на притежателя им да налага своята силна позиция. С тях, той управлява и контролира, било то в дома, в службата или на улицата.

Парите са гаранцията за сигурност и са смятани за особен вид гаранция срещу самота, смърт, старост. Не на последно място бързи пари са смятани за символ на удоволствия, дори и на физически тип удоволствие. Това може да доведе до унищожаване на личността, а това става, когато са призвани да запълват вътрешната пустота.

Въпросът с моите пари от векове назад е бил причина за избухване на войни, вражди между родове. В по-съвременната им форма и начин превръщането на семейните кавги в истински раздори.

Много хора се питат: 

Как да изкарам пари

Парите са като индикатор за доверие между хората. Независимо, дали се касае за взаимоотношения, между двама души или между служител и работодател, или между търговец и купувач.

В тази така брутална сфера – материалната, в която живота ни днес би бил немислим, парите се оказват истинско чудо и спасение в множество ситуации. Така се появяват и barzi krediti.

В днешният свят съхраниш или да прахосаш нечий пари, дори те да са твоите, ясно може да се счете и за признак и демонстрация:

„Колко струвам аз в твоите очи“

Дори в чисто човешките взаимоотношения между двама души, които се обичат, парите могат да са израз и показност на привързаност…Но, могат и да са обратното – огледало за това, което кара хората да са заедно, а именно материалната страна на нещата.

С чиста съвест можем да ги наречем:

„Парите на раздора“ = „ябълката на раздора“!

Семеен бюджет – как да изкараме пари

Често в семейните отношения, между двама души може да се забележат алчни нотки у единия. Те се проявяват в криене на парите от другия партньор, с цел трупане и увеличаване на финансовите средства…В резултат на богатството единият има повече контрол над другия. Тогава на помощ идват и т. нар. бърз кредит.

За такъв тип хора е типично, колкото повече са парите им, толкова и Егото им е по-голямо. При тях богатството е смисъла на живот, защото са уверени, че то ги прави обичани.

Прахосници

Този тип хора обичат да харчат. За тях не са препоръчителни бързи кредити.

Много често са наричани: „широки пръсти“. Те пилеят пари не само за себе си, но и за околните. Трудно различават собственото Аз от обекта на обич. Този метод е тяхната запазена марка да се чувстват обичани. Такива почитатели на пари, никога не се замислят, какво иска човека до тях.

Длъжници

Това са хората, които винаги живеят на ръба на опасността и несъзнателно се чувстват доволни. Дори при минимален риск от разтуха. Именно тях удовлетворяват krediti online.

За тях типично поведение е да трупат дългове, вместо пари и дори без да се замислят, кога ще излязат от тях. Спасението са в поредните кредити.

За жалост в техния капан попадат и хората, които ги обичат, защото винаги се борят да ги спасяват от финансовите дългове. Най-лошото при този тип поклонници на пари е мисълта за бедност, която ги прави скъперници, а тя от своя страна блокира инициативността им. Тревожността за такива длъжници на пари ги прави емоционално обременени, а това товари и другата част на семейството. С помоща на онлайн кредит могат да изплуват или техните близки да се опитат да им помогнат, но трябва да се действа много предпазливо.

Харчене или спестяване на пари

Не е случайно сравнението на парите с „мръсна тема“. Те са в основата на множество раздели, между двама души. От бързи кредити онлайн е добре да се възползват хора и двойки, които имат много бъдещи и съвместни планове. За тях този тип пари на заем ще са начин да поемат финансова инжекция, точно в моментите, когато имат най-голяма нужда от това.

Парите, а не изневярата, липсата на уважение, несходствата в характерите, сексуалните проблеми са заложени във всяка връзка. Мръсна тема или пари, не можем да дадем точно пояснение, но истина е, че те определят поведението ни… Те регулират или свиват отношенията, между хората. Дори да не си го признаваме, темата за Пари е най-наболелият ни проблем.

Ако искате да научите още нещо за бързи пари, последвайте връзката.