Мъжете една неразгадана Вселена

мъжете една неразгадана вселена

Питала ли си се какво харесват мъжете, какво харесва мъжът, по който така щуро си падаш и по-когото краката ти омекват всеки път?

Задавала ли си си въпроса, за какво мечтае той, освен сексът разбира се?!

Какви са досадните му навици, които всеки от нас си носи със себе си и какво още не знаеш за поведението му.

Над тези „пикантинки“ избрахме да насочим погледа ти, за да си по-информирана, следващият път, когато го видиш.

Пък и кой знае, може те да ти помогнат да се осмелиш най-сетне и да го заговориш.

  1. 5 горещи неща, за който Той тайничко мечтае – ако човекът, вече е „Твоят“ партньор може да му изпратиш гласов файл, в който да разкажеш най-необузданите си фантазии. Към файла приложи секси песен или клип. Изпрати ги, преди да тръгнеш от работа или у дома, чакайки го по „евово облекло“ под юргана; Напомни му за някое секси местенце, където сте били заедно, а напомнянето нека бъде със sms докато е в обедна почивка. Това може силно да го възбуди; Когато останете насаме и под юргана, погали тялото му с косите си. Много от мъжете признават, че това, което ги кара да са влюбени в нежния пол са косите; Направи му масаж на главата с леки и кръгови движения. За по-голям ефект въздъхни леко в ухото му; Не пренебрегвай ходилата – там се намират най-много нервни окончания, които силно могат да доведат до екстаз, особено, когато се прави с език.
  2. Досадните навици, които не трябва да приемаш присърце – често мъжете се държат повече от дразнещи и това кара дамите да смятат, че не се отнасят сериозно с връзката им. Истината е, че те понякога нарочно го правят, за да впечатлят, както сред животните двама мъжки се бият, за да спечелят женското „сърце“, така и тук. Научи няколко негови дразнещи навика и приеми, че те са в твоя чест.
  3. Поведението му – когато не поправя нищо у дома, това не значи, че не му пука за теб, а не си показала, че това ще те направи щастлива. Обясни го по-разбираем за него начин; Когато забрави за плановете ви, въпреки напомнянето – не се сърдете. Мъжете, често го правят неволно. Напомнете за пореден път, но с „по-сладникав“ тон, няма начин да ви устои; Когато ти каже да се успокоиш никак не значи, че те намира за „луда“, просто не знае, че имаш нужда да „изпуснеш парата“. Кажи му го, а после го помоли да те прегърне. Определено ще се притече на помощ.