Какво искат мъжете в една връзка

Какво искат мъжете

Знаете ли, какво искат мъжете?

Много жени си мислят, че всички мъже основно искат само едно нещо, когато става дума за връзка и това е секс, но реално не си задават въпроса: „Какво искат мъжете в действителност?“.

Това е нелепо и повечето жени не осъзнават, че равенството и сексът идват по-късно. Първото нещо е да се помисли над това, че мъжете също са човешки същества. Те, също имат някои умствени, емоционални и физически нужди. Не може да се поставят под един стереотип всички хора.

Но, остава въпросът, какво наистина искат мъжете в една връзка?

След множество проучвания и интервюта над много хора, ето и до какви изводи са стигнали психолозите.

Честна комуникация

Противно на общоприетото схващане, мъжете не искат жените да се потискат и да бъдат чувствителни. По-скоро те искат жените да се отварят навън и да изразят своите нужди и желания открито. Жените трябва да бъдат смели и откровени, но не трябва да бъде елемент на агресивност в разговора. Мъжете мразят жени, които виждат нещо и след това разказват своя собствена версия за истината. Като жена, трябва да запазим нещата прости, честни и прями при комуникацията.

Ситуацията „Жена“

Мъжете не искат жените, които имат тенденция да се превърнат в багаж за тях. Те обичат жени, които имат свои собствени харесвания, интереси и социален кръг. Разбира се, те обичат да вземат отговорности за емоционални и физически нужди. Те и искат техните партньори да бъдат самостоятелни и сигурни.

Нулева манипулация

Мъжете буквално мразят жени, които се опитват да ги манипулират чрез емоциите. Те не искат да се извиняват през цялото време или да поемат вината за всичко, което не е наред. По същия начин, те не искат да играят в ситуации, които им биват налагани. Жените трябва да разберат, че винаги има по-голяма яснота в това как хората се справят с всяка друга. Няма задръжки и не четат между редовете. Даваме веднага пример с тези 5 заблуди за щастливата двойка. Те никога няма да подкрепят тази нагласа за дълъг период от време.

Задължение

Мъжете търсят жени, които могат да се ангажират с една връзка. Те не понасят жени, които имат тенденция да подложат на изпит тяхната ангажираност и вярност.

Удовлетворение

Мъжете искат да бъдат обичани и хвалени. Те искат да знаят дали са стойностни и, че половинките им изпитват признателност.