Какво е адреналин наркоман

адреналин наркоман

Човек, който е пристрастен към адреналина е известен като адреналин наркоман. Той преживява прилив на вълнение, когато надбъбречните жлези изхвърлят адреналин в кръвта.

Обикновено, когато тялото разпознава или усеща някаква опасност, надбъбречните жлези стимулират производството на адреналин. Той, води борба с механизма на организма. По време на това състояние адреналинът ще увеличи сърдечната честота… Тогава ендорфините се освобождават от хипофизната жлеза и честотата на дишане се покачва.

Ефектът на адреналин при животни, също е добре документиран.

Кай е адреналин наркоман

При животни, които са в опасност може да се види прилив, след което те сами решат дали да се придържат, дали да се борят или да избягат. Това усещане може да продължи за различни периоди от време. Може да създаде усещане за развълнуваност, хипер състояние, бдителност и усещане за разливане на горещина в тялото.

Къде се срещат адреналин наркомани

За да се разбере поведението на адреналин наркоманът първото, което трябва да знаете е къде да търсите. Такива типове ще намерите наркоман на пътя и на най-добрите места. Места, където рискът от спорта се осъществява. Обикновено може да намерите няколко адреналин наркомани, сред шофьорите, около писта или почитатели на парашути, скок от самолет, сърфинг, рафтинг и пр.

Други дейности, които привличат адреналин наркоманите включват: бънджи скокове, скално катерене, спелеология и планинско колоездене. Всичко, което носи риск сред по-големи от житейският опит ситуации със сигурност ще привлече адреналин наркоманът.

  • Адреналинът всъщност кара хората да се мислят за безстрашни. Това ги подтиква, да смятат, че могат да изпълнят най-трудните и опасни подвизи.

Отделно от спортните дейности, свързани с това, има някои места, които носят значителна опасност. Те са идеални за адреналин наркомана. Те включват борба с пожари, работата на полицай и военна служба.

Ако смятате, че сте адреналин наркоман, тогава трябва да търсите такава кариера.

  • Адреналинът е това, което ви държи „будни“!
  • Той ви кара да сте непокорни и да вървите напред.
  • Той не ви дава право да се връщате обратно към базата и на безопасна територия.

Друга важна информация

Важно е да знаете, че след известно време приливът на адреналин намалява, точно както всеки друг наркотик. Симптомите на адреналин пристрастяване са много ясни, в сравнение с други наркомании.

Наркоманите подвластни да допинга адреналин, могат да се хвърлят и в битки без причина. Това правят, само, за да стимулират нивата на адреналин в организма си. Тези хора, също се считат за по-безразсъдни при опасни ситуации. Такива, могат да доведат до физическо нараняване, както за тях самите, така и за другите около тях.