Нека да покачим градусите

лично

Оказва се, че съвременният мъж се възбужда в голяма степен от представата на медицинска сестра, но „Фаталното привличане“ не е единствено.

Към него може да добавим още редица неща, които може би се са от полза и на теб.

Нека да покачим градусите сега:

Приятни минути сред пътеводители на най-секси места за секс, според най-новите открития:

  1. Камериерката – ако иска да се превърнеш в гадже „трофей“ на половинката си и той да не помисли за друга, постарай се винаги да си актуална, зашеметяваща и интересна. Направи му изненада запазвайки стая в хотел, а на уговорения час се яви облечена като камериерка. Това неминуемо ще разпали, дори леко поутихналите чувства на връзката ви. Знаеш ли, колко са мъжете, които харесват и са с някоя жена, само заради показността й, това, че е като порцеланова кукла не я прави с нищо повече от останалите, но жените с остър ум и иноваторски идеи винаги са по-интересни за мъжа.
  2. Бъди еко дама – ако обичаш излети, пикници или разходки сред природата – то настоящия сезон е най-удачния момент да организираш един запомнящ се уикенд само за двама. Подсигури си всичко необходимо за комфорта по време на пикника, а ако смятате да нощувате, то непременно вземи и палатката. Така може да съчетаеш романтика с природо-съобразен начин на живот.
  3. Комфорт на колела – едва ли има някой, които не е опитал любов в автомобил. Достатъчно възбуждащ е както на задната седалка, така и на шофьорското място. Ако към тази гениална презумпция добавим секс в спален вагон, то определено идеята ти ще е гениална, ще държи адреналина през цялото време и няма как да не го помните цял живот.
  4. И асансьорът е чудесно място – ако смяташ, че вече всичко сте опитали с твоят човек, то само те подсещаме за секс в асансьора на няколко десетки етажна сграда (последното, за да има повечко време за страстните ласки).
  5. На купона – колкото и да е познат този сценарии, това са най-често местата, където младите избират да се усамотят. И ако банята вече е заета, то помислете предварително за други места из дома, в който е купона.
  6. Размяната – но не на партньори, а на жилища. Може да организирате такава с ваши добри приятели, като това ще се отрази много пренареждащо за страстта и на двете двойки.
  7. Стриптиз – това си е цяло изкуство, но колкото и клиширано да звучи винаги може да приповдигне градуса и да промени обстановката, независимо колко ви е омръзнала домашната среда.
  8. Нощ като в Шехеризада – този метод също си има привилегиите. По пода може да разпръснете множество малки възглавнички, да постелите удобни и нежни покривки, да запалите романтични свещи и да приготвите малко шампанско, ягоди и сметана, с които да се потопите с в страната на приказките.