Какъв цвят кола караш

Какъв цвят кола караш, за да ти кажа какъв си

Според психоаналитиците предпочитанията към цвят кола, не са случайност. В зависимост от това, какъв е цветът и на личния или служебния автомобил, както и на този, в който се возим можем да узнаем много за черти от характера на притежателя му.

Поради факта, че днес автомобилът е не само част от ежедневието ни, но и наш втори дом, избрахме да се спрем на тема свързана с всеки цвят на кола и какво показва той за притежателя си:

Бал автомобил

Притежателят му е човек, който държи на чистотата и хармоничността. Хората, които притежават такъв автомобил, често са романтици, затворени и нерешителни личности. Бялата кола може да направи притежателя си по уверен и решителен.

Сив автомобил

Това е цвета на не харесващите да се отличават личности. Такива притежатели са леко нерешителни и държат на принципа „два пъти мери, един път режи“. Психолозите твърдят още, че тези, които карат сиви коли са малко стиснати и често дори не спират на пътя, когато видят авария. Това обаче не е критерии да бъдат съдени, а само обяснение, че пътищата не са напълно безопасни.

Сребрист, металик автомобил

Притежателите на такъв цвят коли са уверени, решителни и смели. Те са достатъчно упорити, за да следват мечтите си, а характера им може да бъде наречен, дори хладнокръвен. Все повече забелязваме собственици, именно на такъв автомобил, въпреки, че според психоаналитиците тези хора обичат да се разграничават от останалите.

Бежов автомобил

Мечтател, романтик и практик е притежателя на такъв автомобил. И може би тези характеристики, обясняват най-добре защо, избира именно него – праха трудно се забелязва по бежов автомобил.

Жълт автомобил

Непоправим оптимист, вечно настроен към красивите и хубави неща от живота. Притежателите на автомобили с жълт цвят се радват на дребните неща и бързо забравят лошото. Все пак жълтия цвят е цвета на настроението и позитивизма.

Кафяв автомобил

Консервативна личност, ценяща семейните ценности. Притежателите на кафяви автомобили са спокойни натури и обичат да държат нещата под контрол.

Зелен автомобил

Това е цвета на кола за хората, които искат да се предпазят от чуждото влияние. Те са спокойни, неагресивни и не припрени натури. Често са заети с глобални проблеми.

Син автомобил

Коли с такъв цвят имат притежатели, които ценят уюта и спокойствието. Те са в хармония с духа и тялото, а това ясно показва, че може да им се гласува доверие. Такива хора са изключително надеждни и предани на всяка кауза, с която се заловят. Синият автомобил може да помогне на притежателя си да преподреди живота си.

Червен автомобил

Принципни, но и много избухливи натури. Взискателни са, както към себе си, така и към околните. Знаят какво и как искат да получат. Все пак червения цвят е символ на сила и власт.

Оранжев автомобил

Емоционална превъзбуденост характеризира притежателя на автомобил с този цвят. Той е вечно усмихнат, позитивен, енергичен и постоянно в движение.

Лилав автомобил

Това си е цветът на твореца, но наред с това притежателите на лилав автомобил са със силно развита интуиция. Те, често се нуждаят от подкрепа, любов, внимание. Деликатни и уравновесени, собствениците на лилави коли са редки авантюристи.