Как да създадете бляскав имидж

бляскав имидж

Стилът „Glamour“ е стилът на обличане. Ако четете това, защото се питате: „Как да създадете бляскав имидж и да изглеждате перфектно и елегантни“, то вижте това по-долу.

Един от най-модерните стилове в дрехите е блясъка. Облекло в този стил привлича очите на другите и подчертава, външния вид на лицето. Но преди да купите бляскав анцуг на едро, трябва да разберете как да вземете дрехи, така че изображението не изглежда вулгарно.

Как да се създаде образ с бляскав имидж!

Нещата трябва да са екстравагантни и елегантен. Добре е да се научим как да създаваме акценти.

Бляскавите дрехи не трябва да изглеждат вулгарно и безвкусни. Материалът за рокли, трябва да е качествен и не е задължително да бъде скъп. Подходящи са коприна или кожа. Евтиният плат развалят обаятелния образ.

Бляскавите дрехи – това са не само поли, рокли и панталони. Облеклото трябва да е ярко оцветено или украсено със закачливи щампи. Най-бляскавите в днешно време се считат за всички нюанси на розово. В основата на изображението са не само дрехи, но и аксесоари. Само аксесоари могат да се приемат за достатъчно бляскави.

 бляскъв стил

Придържайте се към тенденцията: „око да види, ръка да пипне“. Така винаги ще можете да направите разлика между фалша и оригинала. Перфектно допълнение към изображението ще бъдат очила с кристали. Бижутата трябва да бъдат ярки и запомнящи се заедно с изображението. Ако не искате да носите твърде много орнаменти от главата до петите, ще трябва да изберете един, с който да блеснете и да привлечете вниманието на другите. Най-бляскавите обувки могат да се съчетаят с фиба за коса.

Как да създадете бляскав имидж

Бляскавата дама трябва да има загар. Не е задължително да посещавате солариум, но може да използвате тен. Кожата трябва да е безупречна. Бляскавата жена никога не излиза от къщи без грим и разрошена. Тя трябва да поддържа чист маникюр. Гримът трябва да съответства на стила. Необходимостта от гланц за устни е на първи места. Пудрата трябва да е в тъмни нюанси, подчертаващи тена. Поставянето на сенки за очи трябва да определя ясно окото. Необходимо е да се подходи отговорно при избора на шапки. Всичко това следва да допълва картинката и да създава сигурна защита на косата.бляскав имидж

За спорта на бляскавата дама изберете подходящо спортно облекло със стил. Подобни спортни костюми изглеждат много секси. Те могат да бъдат украсени с камъни или кристали. Всяка жена може от време на време да промени имиджа си и да изглежда лъскава бляскава дама.