Прически за дълга коса – научи какво да избираш

Прически за дълга коса

Дългата божествена коса изглеждат още по добре от дългия маникюр. Ако такава е опакована в елегантна прическа и украсена в стилен стайлинг не само мъжете ще се обръщат след дирите ви, но и погледите на жените ще са приковани от завист!

Днес притежателките на дълга коса имат перфектен избор, поради големия брой прически за дълга коса. Остава да изберете прическа, която ще бъде най-подходяща за вашия индивидуален образ.

Най-модерните прически за всеки сезон!

Те включват всички видове плитки, опашки, кошници за дълга коса. Дори да обичате лятото морския бриз да вее косите ви, прическата е винаги добра опция за всеки повод.

Коси

Косата от най-древни времена се счита за главно украшение на жените. Съвременните дами са облагодетелствани от своите предшественички, защото има огромен брой прически, които лесно могат да бъдат направени, както у дома, така и във фризьорски салон.

Дългите коси могат да са вплетени в стегнати плитки, да се разполагат насипно около ушите, да са стилизирани по френски и т.н.

Ефективни са вариантите на прически, които стоят като рамката на лицето.

Опашката е може би най-любимата женска прическа: тя не е усложнена, бързо осъществима и не изисква никакви допълнителни средства, различни от гребен. Също така, тази опция може да бъде по-трудна, като се използват различни фиби, игли, украсени с кристали, панделки или цветя от полимерна глина и пластмаса.

Много естествен и внушителен вид прическа, в който косата е на опашка, а един кичур коса сплетен на опашка и маскиран на венец. Оказва се, много органично, деликатен, женствен образ.

Опашка вързана на самия връх, създава образ на кокетство. На задната част на главата – по-дискретен вариант ще се доближава до визията на истинската бизнес дама. Но за разходка, може да направите и ниска опашка, която също изглежда много хубаво.

Прически

Ако ви харесва свободно падащата коса и не искате да връзвате плитки има решение – прическа и стайлинг.

Първоначално изглежда асиметрична прическата с дълъг бретон и необичайно разделяне.

Ако искате да направите стилен имидж нагласете бретона назад и фиксирайте с лак.

Романтичната прическа е напълно подходящ вариант. С палави къдрици каскадни над раменете, тази прическа ще бъде от значение, както за младите дами, така и за по-възрастните жени.

Стриктната бизнес дама трябва да обърне внимание на идеално правата коса с бретон. По този начин създава не само стилна, но и много женствена визия.