Как да сте стилна и модерна с актуална прическа всеки ден

Битката на дългите срещу късите прически се превръщат в модна експлозия, когато става дума за известност.

Дългите и къси прически са страхотни и са предназначени да предлагат голямо разнообразие на женската аудитория, по отношение на нейния стайлинг.

Изборът на правилната прическа не е лесен, когато трябва да се вземат под внимание редица други неща, като тип коса, лични предпочитания, форма и черти на лицето и други фактори.

За да бъде добре оформена и визуализирана прическата, обучените специалисти трябва да предложат своите мнения и идеи според спецификата на лицето на всеки и индивидуално. Това изискване е необходимо, за да се получи най-точната фризура, според конкретното лице.

Късата прическа:

 

къса коса, стилна къса прическа

Всеизвестен е факта, че късата прическа подчертава женствеността, защото разкрива много от лицето. Този тип прическа обаче, не подхожда на всеки, изберете я ако отговаряте на някой от следните случай:

Ако имате в огромни дози женственост и чар на лицето. Жените с много мек и красив контур на лицето могат да се възползват от този тип прически, поради голямото откритие. Късата прическа подхожда особено на жени с малки нослета;

С късата прическа Вие излъчвате увереност, а доверието е сред водещите фактори. Те са привлекателни и предизвикателни, а също така действат магнетично за визията на притежателката им. Уверената жена носи къса прическа, с нея тя привлича вниманието и демонстрира огромни дози самочувствие;

Вие сте дребничка и имате перфектно пропорционално тяло, прическата ще е в полза да балансирате поглед си. Много знаменитости може да са повод за подражание по стил и избор на къси прически

Всяка сутрин може да отделяте малко време за стилизиране на Вашата прическа, тъй като някой от тях изискват ежедневно измиване и оформяне.

Късите прически не изискват много разходи, изглеждат страхотно и са лесни за поддръжка.

Дълга прическа:

 

chervena-kosa-2

Жените с дълга коса се възползват от гъвкавостта щом се касае за фризьори. Дългите фризури се смятат за най-женствените, те помагат за омекотяване чертите на лицето и придават завиден чар и обаяние. Изберете дълга прическа ако:

Имате кръгло лице – дължината на косата ще създаде усещане за повече обем и издължаване. Подстригването на пластове на косата изглежда стилно и придава превъзходно оформление на лицето.

Дългите прически изискват много часове прекарани във фризьорския салон, затова е добре да имате запаси от средства, за да ги поддържате и оформяте ежедневно.

Дългата коса изисква специални грижи и по отношение на козметиката. Трябва да поддържате дългите коси с качествени препарати, за да бъдат в здрав и блестящ вид.

Къдрава или права коса:

 

kosa 5

За къдравата или права коса е ясно едно – те никога не излизат от мода. Кичурите изглеждат най-добре с дължината на косъма, като по този начин се подчертава къдрицата, а ефекта е правилна стойка и стил.

Какъвто и стил и форма на прическа да изберете, трябва да се консултирате със специалист, така, че винаги да изглеждате страхотно. Колкото по-добре се чувствате в собствената си кожа, толкова повече щастие и красота ще излъчвате, а по този начин избирате увереността. С професионални продукти от beautybg.bg, всички ваши мечти за добра фризура могат да станат реалност.