Как да комбинираме дрехи

Как да комбинираме дрехи

Как да комбинираме дрехи, според типа на ваканцията

Време е за ваканция, а според това, къде възнамерявате да летувате може да избирате най-актуалното от света на козметика и мода. Използвайте вдъхновение почерпено от любимите места и начините за прекарване на идеалната почивка. Изберете дрехи онлайн ниски цени и съчетайте в зависимост от вашия стил ваканция:

Морска синева с дрехи онлайн

Ако морето е вашата дестинация за тазгодишната почивка, сега е момента да се въоръжите с цял арсенал леки летни рокли в различни материи и цветове. Те са идеални за плажа, за верни разходки, романтични срещи и дори партита. Материите на избираните дрехи може да са естествени, а самите модели специално избрани измежду маркови дрехи. Роклите до глезените са идеалния вариант да се чувствате добре по всяко време. По отношение цветовата гама, заложете на асиметрия. Мотиви омбре, принт и всичко, което ви се струва в синхрон с морската синева, златистия пясък и слънчевия тен.

Бразилски спомени

Ако не обичате да се излежавате, дори когато сте ваканция, а държите на спорта, то ефирната рокля няма да е много подходяща за вас. Изберете практични и удобни дрехи, които дават свобода на движенията и позволяват лесно да практикувате любимото хоби. Бъдете актуални и заложете на свежи цветове в лимонено жълто, зелено, тюркоазно, бонбонено.

Почиващият град в избора на дрехи

Почивката от изпразнения от хората град може да е изцяло пълноценна, ако добавите и щипка удоволствия. В случай, че се е наложило да останете на работа, винаги може да си доставите малко разнообразие с модерни дрехи. Забравете за тъмните и мрачни тонове и се насочете в избора на нежни нюанси, които действат успокояващо и позитивно. Дрехите може да са в розово, кремаво, бежово, слонова кост, мляко, капучино и всичко свежо и нежно. Кройките може да са тип плисе, дантела, къдрици, а те да са основно допълнение към пола до коленете и фина ризка без ръкав.