Как да изглеждате и да се чувствате богати

как да изглеждаме аристократи

Как да изглеждате и да се чувствате богати, без помощта на банка!

В минали поколения, хората били класифицирани богати, ако носели сложна дреха, изключително елегантна и красива тъкан, чифт скъпи обувки, перфектно оформена коса.

Разбира се, колкото повече и по-големи били техните аксесоари, толкова по-заможни се отъждествявали сред обществото.

Искате да ви смятат за богати, но не знаете как точно изглеждат съвременните аристократи!

Това поколение е напълно различно от предишните. Поколението, което в момента са тийнейджъри и на по 20-те години имат различни възприятия, за това как да изглеждат богати.

В настоящето поколение онези, които всъщност са богати, го опростяват, а онези, които са просто посредствени, се опитват да изглеждат богати.

Масово е наблюдава тенденция да носят скъп марков часовник и дрехи менте. Да карат лъскава кола, но да сипват най-долнопробно гориво. Да се борят за луксозен имот, на хубаво място, но той да е с пари на кредит.

Днес много от някогашните представи за аристократизъм, охолство и заможност се размиват!

Ето и някои полезни начини да изглеждате богати като истинските потомци на династии Аристократи:

Бъдете разумни и добре ориентирани!

Ако искате действително да изглеждате и да ви смятат за богати, то вашата цел е един от най-добрите възможни начини да го направите.

Богатите хора нямат много приятели, нямат време реално да броят на парите си и, разбира се са заети да печелят повече пари. Така че, когато сте навън, в ресторант, например, практикувайте елегантност по всяко време, трябва всичко това да е в показността ви.

Когато се храните, трябва да дъвчете бавно, устата да е затворена. Отделете време и просто се наслаждавайте на храната.

Важно нещо е да практикувате добра поза по всяко време и да държите брадичката си нагоре. Също така е препоръчително да говорите спокойно, да говорите пред огледалото, ако е необходимо, докато изучите всеки детайл на обноски.

Ако някой ви разстрои, трябва да преодолеете това, като сами се успокоявате. Един богат човек не е склонен да провокира сцена.

Богатите винаги са образовани!

Полагайте грижи за физическата си визия

От голямо значение за визията на богаташ е самата грижа за физическото излъчване. Ходете да бягате, поддържайте добра фигура, къпете се всеки ден, ексфолирате тялото и задължително премахвайте мъртвите клетки по кожата.

Най-добре е да запазите косата си хубава, гладка, добре оформена. Това ще подчертае вашето лице. Ако искате грим, имайте предвид, че трябва да изглеждате колкото е възможно по-елегантно. Избягвайте ярки и неестествени цветове в косата.

За жените е важно да излъчват увереност, винаги да изглеждат добре. Една богата жена невинаги излиза навън, защото кожата й е перфектна и трябва да се грижи да я съхрани такава за дълго време.

Не е необходимо да си купувате грим  от висок клас,  тъй като няма да слагате грим, докато сте на обществени места, но инвестирайте в червило, тъй като то се използва на обществени места. Обърнете внимание на перфектния маникюри по всяко време, това е задължително! Можете да го направите и сами.

Ценете парите, но не подценявайте и скъпите придобивки!

Ценете неща като обувки, ако наистина искате да изглеждате аристократично.

Казват, че красивите обувки отвеждат до красиви места!

Може би, затова богатите хора инвестират толкова много в тях?! Това е идеален начин да спестите пари и да си направите прилични инвестиции.

Просто се уверете, че се грижите за тях правилно, така винаги да изглеждат елегантни. Облеклото е нещо, което трябва да имате. Ако живеете в страна с четири сезона, трябва да имате перфектното облекло, всеки сезон.

Бъдете модерни!

Последното, но най-важното, което трябва да направите, за да изглеждате богато, е да бъдете модерни.

Да бъдеш модерен не винаги означава, че трябва да носиш онези социални дрешки, които знаменитости, носят. Потърсете вдъхновение за вашия моден стил.

Понякога е добре да изглеждате и действате така, сякаш всъщност сте тенденционер, но помислете и за личното си удобство.

Нагласата е във всичко, което ви прави и кара да се чувствате уверени през цялото време.

Не забравяйте, че идеята е да изглеждате богато не трябва да ви коства много. Тя трябва да идва отвътре. Най-добре е да изучавате как богатите хора действат на публично място.