Инжекции за младост

Инжекциите с повдигащ ефект са съвременни процедури, които позволяват възстановяване на младостта на тялото и лицето. Те напълно се справят с коригирането на проблемите с възрастта и подмладяването. Например, инжекции от хиалуронова киселина, можем да върнем обема на устните, да изглаждаме линията на лицето, в областта на шията и деколтето.

Ботулинов токсин инжекции ще облекчи дълбоките бръчки около очите, веждите и по челото.

Подмладяващи инжекции за лице – какво представляват

Наистина сте чували за “Botox” – контур за лице на база синтезиран протеин от “Clostridium Botulinum” бактерии.

Той е създаден, за да коригира недостатъците и да се освободи от бръчките на лицето; Хиалуроновата киселина подобрява кожата благодарение на подмладяването и хидратацията; инжекции с хиалуронова киселина се справят с корекцията на устните. Те коригират недостатъците, правят промени с възрастта, подхранват кожата;

Коктейл от хиалуронова киселина, обогатена с минерали и витамини, е известен като мезотерапия. Тяхната рокля е да коригира дефектите, да премахне възрастовите дефекти, птозата и да запълни бръчките.

Хиалуронова киселина и пептидии:

Тези две вещества са подобни на друго и повишават ефекта си. Ето защо се препоръчва използването на киселини в тандем. Пептидите са протеинови вещества изкуствено създадени. Те стимулират регенерацията на кожните клетки, в резултат на което епидемията се подмалява. Те премахват дефекти и пигментация. Предимства в хиалуроновата киселина и пептидите са: Намалява броя на бръчките; намаляване на синитените под очите, мащабиране, малки белези; Структурата и цветът на дермата се подобряват – крехкостта намалява, преминава се сухота; Киселините допринасят за възстановяването на кожата след интензивни козметични процедури и слънчево изгаряне.

Инжектиране на хиалуронова киселина

Инжекциите се поставят под кожата на лицето и тялото. Запълват бръчките и създават обем. Основата на повечето инжекции с хиалуронова киселина е субстанцията, произведена от самия организъм. С възрастта, количествата му естествено произвеждат в организма намалява, появяват се бръчки. Инжекциите на хиалуронова киселина запълват загубения обем на това вещество, постепенно връщат еластичността, създават здравословен тен и подмладяват. Инжекциите с хиалуроновата киселина позволяват да се направи пластичен контур, да се промени овалното лице, да се премахнат назалабиалните гънки, да се коригира шията без хирургическа намеса. Първият резултат се вижда след 1 до 4 дни от първата процедура. За пълния им ефект са необходими 3-4 сесии с интервал от 2 седмици.

Инжекции с колаген

Колагенът като хиалуронова киселина е вещество, съдържащо се в тъканите на човешкото тяло. Колагенът е протеин, който може да абсорбира и свързва влагата, така че да тонизира и укрепва тъканите. След попадането му в кожата на лицето, тя става еластична, подобрява се и се насища с хранителни вещества. В младото тяло хиалуроновата киселина и други вещества се произвеждат в достатъчно количество, но с възрастта производството намалява, което води до появата на бръчки. Колагенът, подобно на хиалуроновата киселина, се използва в борбата със стареенето, за отстраняване на белезите. Ефектът става забележим след час. Инжектирането на колаген, както и хиалуроновата киселина, се използва за плитки бръчки; недостатъчен обем на устните и скулите; гънки по долния клепач и в областта на назолабиалния триъгълник; неправилна форма на шишето. Процедурата продължава около час. Ефектът трае 3-6 месеца. Колагенът за лице, в допълнение към стандартните противопоказания, не се използва при наличие на онкологични заболявания; след скорошна дермабразия, химически пилинг, лазерно възстановяване,лазерно третиране на пигментации ; ако има възпаления в местата на предвиденото въвеждане.

Инжектиране със озон

Озонотерапията се включва в комплекс с хиалуронова киселина. Тя има оцветяваща роля над кожата на лицето, намалява възпалителните процеси (акне), куперозата и косопад. Озоновите инжекции са много ефективни. Те подсилват редукционните процеси, активирайки функциите на клетките. Озоната подновява имунитета, изглаждат кожата, подмладяват отвътре. Курсовете с озонови инжекции продължават от 5 до 10 процедури, в зависимост от състоянието на кожата и желания резултат. Голям плюс на инжекциите е липсата на противопоказания. Те могат да се прилагат дори на тийнейджъри и бременни. Тези инжекции се справят дори с килими, дрожди и редица гъбични заболявания на кожата.

Инжекции за минерализация на лицето – мезотерапия

Мезотерапията се използва в различни коктейли – под кожата на лицето се инжектират витамини и минерали, киселини. Те активно засягат клетките на дермата, като ги възстановяват отвътре. С хиалуронова киселина и витамини лицето може да бъде подновено за 7-10 сесии. Поддържащите курсове се провеждат на всеки 1-2 години. Инжектирането на витамини намалява фините бръчки значително; правят порите тесни; премахват акне, пигментация; овлажнява лицето за дълго време; укрепват и затягат кожата.

Противопоказания за инжекции за подмладяване:

Тези лекарства са вредни в случаи на алергия и непоносимост към компоненти; склонност към белези; при бременност и кърмене; диабет, обостряне на хронични заболявания; автоимунни заболявания; Наличие на дефекти в кожата на лицето на предвиденото място на лечение. След използването на киселина и други специални препарати могат да възникнат: алергии, сърбеж, белези, подпухналост, гадене, замаяност, синини, болки в ставите. Рехабилитацията е стандартна за всички видове процедури, включително киселини. Тя изключва употребата на грим, два дни след прилагане на инжекцията, както и докосване, масажиране; Стриктно е и изискването две седмици след прилагането им да не се посещават сауни, солариуми, басейни, да се намали физическата активност и антисептици.

READ  Нещата на двора, които имат нужда от поддръжка

От значение е това, за да може процедурата да радва с красотата и добра поддръжка.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *