Да качиш градуса за повече страст във връзката

да качиш градусите

Грижиш се за колата си и никога не изпускаш час при стоматолога. Уви, в календара на динамичният ти живот няма напомняне да презаредиш сексуалният си живот. А всъщност е уредно.

Е, казваме ти, го:

Време е да качиш градуса!

Предлагаме ти няколко похвата, които ще помогнат да качиш градуса, без значение дали си от скоро със своя принц или вече години наред все така я карате.

Предлагаме ти най-чести случая и различни етапи от връзките, а ти сама избери как да реагираш:

  1. Излизате отскоро – колкото и да сте пресни във връзката си и колкото и често да правите секс, то винаги има какво още да се очаква. Опитай да разнообразиш, като, за разлика от всеки друг път този помислиш първо за собственото си удоволствие. Добра тактика е и да попиташ човека до теб, какво харесва, вместо години наред да го изучаваш. Попитай смело, кое е онова, което никога не е правил в леглото, а така със сигурност ще те запомни на фона на всички бивши вече. С това сама ще да качиш градуса. Никога не се преструвай, че нещо ти харесва ако действително не е така.
  2. Вече година сте заедно – Удобно е! Може да кажеш, че така ти е удобно за номера на сутиена, но не и за връзката. Сега е момента да по разнообразиш, преди и двамата да сте се отегчили трайно от всичко. За целта напомни му, когато обръщаше света за теб в леглото. Изненадай го с ново бельо и така да качиш градуса. Започни да тренираш йога и стани по-пластична. Научи нови неща около секса от книги, филми, интернет или отидете заедно в секс магазин за някоя нова придобивка.
  3. Вашата връзка е от разстояние – разделените си имат предимства и те са, че сексът винаги е страстен. За да не става прекалено времето, в което си липсвате обаче правете си авантюристичен и спиращ дъха секс разговор по телефона. Научи се да казваш по някоя и друга мръсотийка. Опитай нещо различно, като секс във ваната, докато пътувате в някоя крайпътна отбивка и т.н.
  4. Живеете заедно или сте семейство – играете много роли в семейното ложе, а на заден план остават тези на сестрата и пациента в секса. По скоро тук преобладават ролите на съквартиранта, финансовия сътрудник, намесата на родители, планове за сватба и т.н. Запомни, всичко това „убива“ секса. Време е да качиш градуса. Накарай тръпката отново да се върне помежду ви. Излезте в обедната ако трябва с колегата на кафе, за да ви забележи и леко ревнува. Изненадай го на романтичната вечеря в ресторанта, че сте без бельо. Поне един път месечно измисляйте нещо, което никога до сега не сте правили. Играйте роли, гледайте заедно романтични филми. Наблюдавай го, когато работи съсредоточено и сама ще си припомниш, защо и в кого някога се влюби.

да качиш градуса за гореща връзка