Есил Дюран – тайната за добра визия

тайните на Есил Дюран

Есил Дюран е известна у нас като поп-фолк певица, но е започнала от джаза. Тя е винаги различна, впечатляваща и неповторима, защото знае тайна рецепта как да изглежда добре. Тя е Есил Дюран и нейният подход за добър силует и стил в модата са нейното амплоа.

Какво още не знаеш за нея, коя е тя в личния живот и в професионален аспект, как избира всеки път различния стил и още много любопитни нещица. Избрахме да ти представим нейният поглед над модата и да разкрием малка съставка от тайната рецепта на сексапилната Есил Дюран.

Да, именно става дума за същата онази, която завърта главата на толкова много мъже от голямата сцена или малкия екран. Ето я и нея в целия блясък и светлина, на които е способна:

Личен живот на певицата Есил Дюране

истинското име на поп-фолк певицата е Исмигюл Дюран Хаим. Тя е българка с турски произход. Родена е в Хасково. Неин съпруг е музиканта Борис Павлов, а синът й се казва Харис. Красивата фолк дива обича шопинга, пътуванията и модата. Храни се здравословно, което си личи и по външността и фигурата й. Самата тя споделя, че има цял набор от лична програма с упражнения. С тях, тя поддържа блестящата си фигура. Едно от любимите занимания на Есел е времето прекарано със семейството на виличка около Камчия.

Професионална реализация и кариера

Красивата изпълнителка на джаз музика, от близкото минало е завършила Държавна музикална консерватория, специалност естрада. Има изяви в Кипиър и Йордания, както и на кораби, на които е пътувала дълги години. Такива са между Германия, Дания, Англия, Холандия и Норвегия. Първият дебют за Есил Дюран е издаден през 2001 г., следват множество други след това създавани и издавани в кратки периоди от време.

Какво мисли за стила и модата Есил

Самата Есил споделя, че няма стилист, защото се доверява единствено на себе си. Сама взема решения, кое е най-доброто за външния й вид. Гримът, модата и добрата външност са измислени, за да подчертават външната красота у човек, смята певицата, затова и всяко малко момиченце трябва да е възпитавано на тях.

Как поддържа тялото си красавицата на българската поп и фолк сцена

Есил силно вярва в интуицията си. Тя й помага не само в професионален, но и в личен аспект и в намиране на хармонията с вътрешното Аз. Тя сама създава поредица от упражнения, които изпълнява в домашни условия и дори признава, че не посещава фитнес залите.

Какво още не знаеш за нея

Есил Дюран си признава, че шопинга за нея е стихия. Някога дори е бил мания. Не е привърженичка на конкретни марки, обича дрехите, които са ефектни. Пада си по спортни стилове на обличане. Самата Дюран казва, че може да съчетае така облеклата, че от най-безличният такъв да предизвика овации у всеки.