Ефект от dieti и ежедневни дейности

диета

Ефект от dieti и ежедневни дейности

За да се постигне желан резултат, след dieti за отслабване е нужно не само ограничаване от храната, но и физическа активност.

На вашето внимание избрахме да изложим 3 изпитани варианта за добър старт в деня. С тяхна помощ може да подпомагате своята диета за отслабване или да превърнете в начин на живот.

Dieti има много!

  1. Английска закуска – топла напитка (чай, кафе, мляко), няколко сухара с масло и сладко, мед, бадеми, 1 рохко яйце.
  2. Американска закуска – топла напитка (чай, кафе), 100 гр. корнфлейкс или мюсли, 1 чаша изцеден плодов сок или 1 чаша прясно мляко.
  3. Френска закуска – топла напитка (чай, кафе или диетичен топъл шоколад), шепа сухи плодове, 1 филия бял хляб, тънко намазана с масло и 1 резен кашкавал.

Ежедневни дейности и Dieti!

Когато вече сте се подкрепили стабилно може да продължите деня с 5 км. ходене пеш (това са 10 000 стъпки), изминават се за 90 минути. Тук паниката е излишна, защото всяко наше движение е вид физическа дейност. Такива са: ходене пеш до работа, качване на стълби, пазаруване, чистене у дома. Тук се отнася и всичко останало, което ни кара да се движим ежедневно. Тези дейности ще допринесат ефекта от всякакви dieti.

Kъм него може да прибавим каране на колело, бягане, коремни преси, клекове, изкачване на стълби в 10 етажна сграда. Разбира се, не се налага да го правите всеки ден, но 3 пъти седмично е добра идея. Така едновременно ще стягаме тялото и ще сваляме от талията.

Запомнете, че за всички dieti, от значение е начинът, по който се храним!

Добре е да дъвчем храната продължително и възможно най-старателно. По този начин усещането за ситост настъпва бързо, а така поглъщаме по-малки количества храна.

Между храненията е полезно и препоръчително да пием чайове, сокове, млечни (ниско-маслени) млека или да хапнем плод. Важно е да не оставяме стомаха да работи на празно. Особено важно е, да не пропускаме основното хранене.