Ето как да навием къдрици като естествени вълни

естествени къдрици

Ако таничко завиждаш на момичетата с естествени вълнообразни коси и още повече естествени къдрици като негърките, виж по-долу.

Благородната елегантност не е само за аристокраките. Тя е призвание, цел, сън на всяка съвременна дама.

Ето как да навием къдрици като естествени вълни:

За да бъдеш и ти винаги на ниво е добре да следваш съветите на стилисти, фризьори и коафьори и запомни.

„Никога не си позволявай“ лукса „да покаже носле навън, дори без лека фризура или малко спирала“.

Все пак не забравяйте, че както доверието се гради с години, така и имиджа не се създава за един или два пъти.

Нашите 5 бързи съвета  как да навиеш къдрици, които да са от полза във всяка ситуация:

  1. Навийте къдрици с обикновена маша – дори навитите с най-обикновени ролки или маша къдрици създават невинно излъчване и на по-грубия контур. Затова ти предлагам да не мислиш много, а само да се заловиш с грижа по косата си
  2. Раздели косата на пластове – за целта започнете с разделянето на косата на две пласта, като горната повдигнете така, че да не пречите и захванеш с фиба. Нанеси продукт за къдрици. Може да е пяна за къдрици, балсам за след отмиване или спрей за чуплива коса.
  3. Работата на масата за коса трябва да е за кратко. За целта увий един кичур с дебелина от „два пръста“ и брой до 10. Оставий краищата свободни. Преди това кичура задължително се разразява, за да няма подгънати или разкъсани косъмчета.
  4. Всеки кичур иска внимание и грижа – кичур о кичур косата е навита. Тупирай всички букли. За целта може да наведеш косата така, че да падне на лицето ти и внимателно с върха на пръстите си да разтърсиш енергично скалпа. За по „бухнал“ вид може да се използва гребена.
  5. Полезни съвети и трикове – машата е устройство, с което се постига максимален ефект при създаване на прически. Някои видове машина имат отделни приставки, за изправяне на косата и за различни степени на къдрици. Машата с голям диаметър е идеална за големи къдрици. За оформяне на косата може да използвате дифузор. Каквито електрически уреди да използвате, добре е да поставите защитна козметика на косъма и да не задържате прекалено топлината върху косите.