Денят на раждане има роля над съдбата и характера

Знаете ли в кой ден от седмицата сте родени. Питали ли сте някога майка си?! Оказва се, че всеки ден си има своята роля и също като звездите, датата и годината оказва важна роля над предначертания от Съдбата ни път. Как точно денят на раждане влияе, как характера ни се адаптира, каква е връзката му със зодиакалния знак, научете сега:

Понеделник – строги, вироглави, упорити, потайни и с чувство на отговорност са всички родени в първия ден от седмицата. Тези хора най-често са работохолици, стриктни към изпълнението на всичко зададено и поставено им и имат висок морал. Земните знаци, с привилегия Телецът са облагодетелствани. За разлика от Близнаци и Водолей, родени в този първи ден, които не са постоянни и понякога дори вятърничави. Везните са решителни; Риби и Рак са артистични или хаотични. Огнените знаци родени в понеделник са също като Телецът, отговорни и спокойни.

Вторник – този ден попада под негативното въздействие на планетата Марс. Родените на този ден хора са нервни, избухливи и обичат да диктуват и командват. Представителите на водни знаци са мрачни и неприятни за компания. Огнените зодии са капризни и трудно може да им се угоди. За радост това са само моментни състояния, с които всеки се справя индивидуално. Най-благоприятен е този ден от седмицата за раждане на представители от зодиите Козирог и Телец.

Сряда – това е денят на планетата Меркурий. Родените на този ден са темпераментни, саркастични и песимисти по натура. Сряда действа благоприятно за представителите на зодия Дева, Лъв, Овен и Близнаци, а за Везни и Водолей негативно. Не е добър ден за раждане и на зодии Риби и Скорпион, а за Телец и Козирог е тежък ден. Срядата се отразява положително само за Девата, помагайки и на аналитичните мисли и самостоятелност.

Четвъртък – изобретателни, щедри, със самочувствие са родените на този ден. Четвъртъкът е изключително благоприятен за земните зодии. Козирог и Дева се представят в най-хубавите си светлини. Водните зодии не са толкова облагодетелствани, с изключение на Рибите, които са весели и своенравни. Четвъртъкът действа меланхолично на огнените знаци, а това не е характерно за тях.

Петък – това са „помазниците“ или „целунатите“ от Съдбата хора. Те имат дарбата да виждат бъдещето и в двата смисъла на думата. Тези хора са предани на семействата си, а в негативен план за тъжни, мрачни и мълчаливи. Често представителите на Риби са депресирани. Денят влияе негативно и за водните знаци. Положителен е денят за земните представители на зодиака. Лъвът роден в петък е дипломат, оратор, организатор и присъщ му е капризът. Често може и да се окаже леко досаден.

Събота – това е денят, в който се раждат философи, учени и хора склонни на всякакви умствени професии. Те са отговорни и верни, както пред обществото, така и сред приятели. Ако са от земен знак страдат от социална изолация  са леко недоверчиви към непознати. Не дотам сърцати за чуждите на обкръжението си хора. При лошо стечение на обстоятелствата, Водолеят се изживява като страдалец, въпреки това да не е така за околните. Рак и Риби са защитени.

Неделя – в този ден се раждат изключително силни личности. В случай, че те са от зодия Лъв, то неминуемо успехът им е свързан с ръководни позиции и лидерски места. Тогава и успехът върви ръка за ръка с тях. Денят е благоприятен за огнените знаци и е нестабилен за въздушните зодии. Родени в неделя представители на зодии Близнаци, Водолей и Везни са по-емоционални, от другите представители на същите зодии, появили се на бял свят в друг ден от годината. За земните знаци е характерно, че са волеви и много горди. Такива са Козирог и Телец. Често са склонни на проява на необичаен инат.