Ароматът Й, показва какъв човек е Тя

Ароматът

Специалистите потвърждават една слабост заложена у всеки от нас, а именно страстта ни към ароматът. Суетата да избираме скъпи и маркови парфюми съвсем не е повлияна единствено от модата.

Ароматът до голяма степен е свързано с особености в характера и индивидуалността ни

Какво разкриват уханията, с които обгръщаме невидимо телата си, предлагаме ви да научите за тях, за парфюмът и ароматът:

Цветове в ароматите на парфюми

Представителките на нежния пол, които си падат по флоралните аромати, често са и перфекционистки. Те довършват всяко започнато дело от самото начало, до самия край, независимо дали става дума за бизнес план, домакинско задължение или лична работа.

Почитателките на тези ухания са достатъчно способни да изкачат планина, въпреки обзелата ги партия. Дамите, които си падат по този тип парфюми са раними и често тревожни личности. Много пъти остават неразбрани от най-близките, задавайки въпроси от типа на: …а ти накъде“. Истината е, че нямат користна цел, въпреки, че събуждат други усещания у околните, като контрол над живота им.

Източни ухания с аромат

Почитателките на този тип ухания в повечето случай са украшение на любимия. Обичат финансовата независимост, но действат импулсивно. Обичат да обмислят и да планират, но в повечето случай вземат обратно на плануваното решение. Интуицията им не е лоша, но често се доверяват и на вътрешния глас. Обичат да са заобиколени от приятели, с които да споделят всичко лично.

Свежи аромати

Жизнерадостни оптимисти са почитателите на парфюми с такива свежи ухания. Сред тях има и много работохолички, които знаят как да разпуснат, дори в работната среда, а именно, чрез морския бриз или по-скоро аромата на парфюма си. Те гледат на света с ведра усмивка и въпреки, че в очите им често блещука щастието, те са способни на самоирония. Харизматични личности, по които мъжете често се заглеждат. Имат широк кръг от приятели и могат да обсъждат чуждите интереси.

Дървесно-ориенталскии категории парфюми

Любителките на тези аромати не обичат да са част от тълпата. Често страдат от факта, че имат несъвършенства и не могат да получат това, което очакват. Излъчват вътрешна сила и увереност, стремят се към висините. Склонни са да сключат брак по сметка и да направят всичко възможно, за да влязат в света на заможните. Достатъчно потайни са, че все още няма мъж, който да ги е разгадал напълно или да е предвидил всеки техен ход.

Аромати с плодови нотки в парфюми

Това са типично хазартните личности. Те обичат да се заиграват както с живота и съдбата, така и с хората около тях. Падат си по флирта, капризничат, цупят се и присвиват устни. Те са импулсивни, непостоянни и леко налудничави. Харесват нещата да са по техния начин, но не обичат да носят отговорности. Падат си по-живота в сянка, а не на върховете, но за сметка на това избягват неуспелите и недоказали се. Вярват в свръхестествени неща и често дори се доверяват на врачки.

Морски, леки и сапунени нотки аромат

Многопластови натури, с ранима душа. Те са деликатни, вежливи, дипломатични и знаят как да постигат целите си. Най-парадоксалното на представителките падащи си по такива парфюмни ухания е, че колкото повече си мислиш, че ги познаваш, толкова по загадъчни стават. Привърженичките на леки аромати избягват да привличат вниманието и никога не разкриват всичките си козове. Въпреки, че не се набиват на очи намират естети, които да ги оценят.

Шипрови парфюмни ухания

Пачули, бергамот и дъбов мъх са нотките на ценителките на качествени стоки. Те обичат да опитват от всичко и по-скоро са склонни да съжалят, че не са опитали, отколкото, че са го направили и са сгрешили. Често изглеждат и по-млади от реалната си възраст. Разчитат на себе си и са напористи, енергични и позитивни.