Аксесоари и шалове за есента – нови хитове

шалове

Ако до сега не сте се снабдили с поне 2-3 модни аксесоара за есента, то време е да изберете от дрехи втора ръка онлайн.

Превзели първо подиумите на Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк, сега и магазините за модна конфекция изобилстват от всякакви аксесоари. По-специално внимание ще обърнем на цилиндричният шал.

На пръв поглед прилича на своите побратими, но в действителност се отличава от тях с кръгообразната си форма и обем. Това се дължи на факта, че е предназначен да покрива не само врата, но и главата и раменете, а в по-студеното време служи за своеобразна качулка.

Шалове за есента – нови хитове

Този тип шалове следва най-горещите модни тенденции и е сред топ аксесоарите за есента и зимата.

Той е изключително практичен, предлага се в многообразни комбинации от материи, цвят, краски, размери. Независимо дали е изработен от кашмир, памук, вълна, кожа с косъм може да създаде идеалната комбинация с избора на дрехи.

Ladies fashion scarves 1

Ако шалът е правилно подбран, според огромен или малък диаметър, моментално се превръща в атрактивно допълнение и израз за стил, вкус и усет към детайлите. Може да има и обратен ефект, но всичко зависи от подбора на притежателката му.

[bctt tweet=“Небрежни, но стилни цилиндричните шалове си подхождат с всякакви облекла и позволяват огромна свобода.“]

vintage-lace-faerie-cuffs---fairy-costume---fairy-accessories---felt-gloves---fantasy-costume---pixie-armwarmers---steampunk-fairy

Съвети на модните стилисти:

Ladies fashion scarves

  • Ако шалът, който сте си избрали от дрехи втора ръка онлайн е от по-обемните, комбинирайте го с по-тесен панталон, пола или джинси. По този начин ще създадете баланс в тоалета.

 

Ladies fashion scarves 3

 

 

  • Ако не харесвате якета и палта с качулки, цилиндричният шал е идеалното допълнение. Той едновременно ще ви брани в студеното време и ще завършва цялостния тоалет. С такова предложение, дори няма да се налага да носите допълнително шапа. Само с едно движение ще може да стоплите главата си.

 

Ladies fashion scarves 2

 

  • Изберете шалът, така че цветовете му да подхождат на повече от една връхна дреха. Дори, ако успеете да го адаптирате към тена на кожата си, няма да се налага да поставяте много грим. Ако искате да отвлечете вниманието от долната част на тялото си, изберете цилиндричен шал в ярък цвят и комбинирайте останалите  дрехи в неутрални цветове.