8 оригинални прически – нужна е малко фантазия и подходяща грижа

оригинални прически

Търсите оригинални прически?!

Попаднали сте на правилното място. Това не е фризьорския салон, а онлайн версията „направи си сам“ оригинални прически в домашни условия!

Леко небрежни, откровено рошави или стилно прибрани. Този сезон прическите ви дават възможност да изглеждате различно всеки ден с оригинални прически!

Предлагаме ви 8 лесни, оригинални и много ефектни прически, които да са в помощ за всяка ситуация:

Прическа „Боб“

Bob hairstyle, прически

Това е типичната къса коса от 20-те години наминалия век. Тя сега е осъвременена и се прави с леко рошав ефект и приятна артистичност. Новото в нея е long bob или накратко lob, който е за по-дълга коса с още по-рошав вид и с нежни вълни и масури.

прически с бретон

Бретон

бретон прическа

Лятото игнорира бретоните или те са най-често плътно прибирани в кок и опашка. Есента и зимата отново се завръщат на мода. Ако сте избрали бретон за допълнение в прическата си, то изборът им е богат. Прави бретони, гладки бретони, асиметрични бретони, рок бретони, смели или дискретни, всичко остава във вашите ръце.

къса коса, бретон

Прическа на една страна

прическа на една страна

Това е прическата за дългата коса. Независимо дали са прави коси или къдрави, обемни и предизвикателни, тази прическа е женствена и неустоима. Тук може да импровизирате. Ако имате дълги и прави коси, разделете ги на две равни части и ги пуснете свободно да покриват раменете. Може да пригладите в основата, а върховете да навиете на едри масури с ролки. За къдравите коси направете обратния вариант. Нека в основата са вълни, а в краищата изправете с преса за коса, за още по-силен ефект над дължината.

козметични продукти за коса

Прибрана коса

прически

Това е може би най-практичната прическа за работещата жена, при това лесно се постига. Косата е максимално изтеглена назад и събрана, благодарение на стилизиращи продукти за коса. Ако ви се струва прекалено строго, пуснете по два небрежни кичура в страни.

конска опашка

Прическа „Дива“

грижа за коса

Такъв ефект е бързо постижим със стилизанти за коса, които създават рошав ефект. Разрешено е и тупирането на места. Бохемският или аристократичен вид може да допълните с подходящо облекло. Тази прическа е подходяща и за средна дължина, и за дългата коса.стайлинг на косата

Плитки

плитки Колкото повече, толкова повече. Винаги са актуални. Няма значение как ще са сплетени. Страничните плитки създават визия невинно момиченце, а за много дългата коса подхожда ниска опашка, сплетена на едра плитка, може и на 4-5 по-малки, събрани след това в една.

плитки

Прическа на кок

кокове

Тази прическа е достатъчно стилна за работа, елегантна и подходяща за всеки ден през лятото. В настоящия моден сезон, тази прическа налага кокът да е рошав, което е добре ако сте на плажа. Дали ще изберете стил „испански“ нисък кок или като на балерина високо на темето, зависи от вас. Идеята, на която се залага да е ретро и да създава по-небрежен вид. Позволени тук са и падащите кичури.

кок

Конска опашкаконска опашкаТова е абсолютен хит за сезона. Може да завържете опашка ниско на тила или високо на главата. Актуални са изправените коси. Това е една от малкото прически, която изисква косата да е прилежно прибрана, а не рошава. За много дългата коса е добре опашката да е вързана на няколко места, за още по-силен ефект. С широка лента над челото ще засилите профила си.

опашка