7 модни тенденции около роклята

роклята

Лека, въздушна, женствена, има множество преображения и модни тенденции около роклята.

Тя си остава любимата и удобна дреха за всяка жена. Модели и многообразие от къси и дълги, с презрамки или без, с висока талия или ниска – роклите и това лято са ефирни, нежни, леки, свободни и предлагат сексапил и удобство, гарантирайки пълна индивидуалност.

Рокли за ежедневието

Изработени от памук, коприна, шифон, тези три материи винаги са били хит за сезона. В ежедневието роклята е изключителни актуална. Те предлагат чудна кройка, изобилие от въздушни материи, светли тонове. Роклите са удобни и подходящи за всеки горещ ден. Те подхождат на всяка фигура и могат да прикрият недостатъците на тялото.

Рокли за официални случаи

Богатство, разкош, елегантност. Това може да очакват представителките на нежния пол. Рокли с дипли, драперии или воали стоят прекрасно и не утежняват моделите.

Основни модели рокли

По всяко време на лятото за деня или вечерта трябва да имате модел с падащо рамо, рокля с висока талия или почти безформен кройка. За последното нека не забравяме, че „всяка дреха, която не стой добре на закачалката, по тялото може да рисува картини и да извайва чудесни скулптори“. Може да се насочите и към модели милитъри или други варианти.

роклята

Дължина на роклите за лято

Няма ограничени в дължините. Еднакво добре си прокрадват място, както рокли с дължина до коленете, така и модели стигащи кокалчетата на глезена.

Аксесоари към летни рокли

От значение са гривни, обеци, колиета и колани. Те могат да завършат тоалета или да отклонят вниманието по деликатен и съблазняващ начин. В летния сезон може да избирате от голямо многообразие на гердани с дървени мъниста, цветни камъни, миди, фишута, диадеми, шалове и колани. Всичко е до индивидуалност и разбиране.

Цветове за рокли през лятото

Няма ограничения – розово, бежово, бяло, жълто, зелено, оранжево, синьо, морско, червено, черно. Както всеки летен сезон най-актуални са моделите на точки, геометрични фигури и флорални мотиви. Цветовете на сезона не се ограничават в един и два, те са всичко, което може да се зърне в заобикалящата среда.

Съвети на специалистите

За по-закръглените дами е добре да се насочат към модел рокля с висока талия и богат, падащ свободно набор, които да се разширява в областта на ханша. Това може да се подчертае с красиво коланче, което да насочи вниманието към бюста. При комбинация с колие може да отклони погледа от ханша и дупето. Не се препоръчват рокли на големи фигури, цветя и точки за едрите дами, но на слабичките пасват идеално.