7 начина да свалим от талията

свалим от талията

Как да свалим от талията?

Ето, отново на темата – отслабване, диета и спорт и как да свалим от талията!

И ако за някои вече е станало банално да се впускат в тези моменти, то за останалите, предлагаме да се насочат към фитнес залата… Пардон, зоната в дома, която си е само наша.

Последното, няма да е никак трудно! Имайки предвид, че на повечето от вас, половинките са вече, пред телевизора или у приятели, за да следят Световното първенство по футбол. Та, ако не сте решили да сте с тях на „терена“, то дано тук, намерите начин за сваляне от талията.

Дали да свалим от талията

Няма да се лъжем, че за да свали от талията жената първо сваля от всякъде другаде, дори местата, които най-малко би искала – бюста. Затова, за да съчетаем полезното с приятното трябва да правим упражнения, да се храним правилно и да масажираме проблемните зони.

Тук козметиката я изключваме, като в местата около талията може само да добавите някои и друг лосион, които ползвате за цялото тяло, а от там на сетне с кръгови и енергични движения да експлоатирате всяка област, с тлъстини.

За конкретна диета няма да говорим, вече сме споменавали как да се храните балансирано и здравословно, ако искате да сваляте килограми. Само нека споменем, че приемът на големи количества вода дневно (минимум 2 литра) е задължителен. С тях изхвърляте вредните токсини и мазнини.

За да свалим от талията, идва ред и на тренировката

Бягането на първо място. За да сваляте килограми, няма да мине без него. Тичане в градинката, по пясъка на плажната ивица (най-добре във вода с дълбочина 20 см. или до средата на прасеца).

Поне 40 минути, от него, ще извае всяка част от тялото ви не само талията. За по не дотам динамичните дами и каране на колело (велоаргуметър в домашни условия) ще е от полза, пак казваме поне 30-40 минути, за да се стартира процедурата „топене на мазнини). След загряването, идва ред и на упражненията, а те са:

Упражнение 1, за да свалим от талията

  • В разкрач с успоредни стъпала, ръцете се изнасят зад талията. На едно се навежда тялото напред, така, че колената да не се свиват. На две с единия лакът се докосва съседното до него коляно, а на три се връща цялото тяло в изходна позиция. На четири се прави всичко с другия лакът и другото коляно. Упражнението се повтаря 20 пъти на страна.

Упражнения 2, за да свалим от талията

  • Втората тренировка за талията е с опънат крак на твърда повърхност. Така, че крака да прави прав ъгъл с пода. На едно се разтягате напред, опитвайки се да докоснете с ръка, пръсти на крака, които е качен на високо (той трябва да е на противоположната страна). Общо се прави 10 пъти на страна и се сменят крак и ръката.

Упражнението 3, за да свалим от талията

  • В легнала поза на едната страна, ръцете оперни на пода, а краката изправени като дъска. На едно свивате горния крак в коляното и рязко опирате коляно в пода, така, че тазобедрена става да се свие. Връщате в начална позиция и правите 15 пъти. Следва смяна на крака.

Упражнение 4, за да свалим от талията

  • В поза „медитация“, ръцете са пред гърдите, скръстени, брадичката на високо. На едно свивате рязко цялото тяло (като чупката е в таза) на едната страна, на две в обратна посока. Прави се 10 пъти на страна.

Съществуват още множество упражнения и тренировки, които ще обхванем в предстоящите теми. Такива са и тези 8 хитри трика за стройно тяло с и без отслабване. За новобранците, това е добър старт като начало.