Любопитни факти за бързо отслабване

бързо отслабване

Няма спор, че всеки втори на планетата се вълнува от начините за бързо отслабване, изпробвал е различни диети или е страстен привърженик на здравословния начин на живот.

До колко са истина някои неща и какво още не знаем, предлагаме ви заедно да се запознаем с любопитни факти около диети, здравословно хранене и бързо отслабване:

Знаете ли, че злоупотребата с витамини, та макар под формата на естествени храни, плодове и зеленчуци може да навреди на здравето ви – до този извод стигат шотландски учени, които установили, че прекаляване с храни, богати на витамини може не само да навреди на здравето, но и да съкрати драстично живота ни. Специалистите твърдят още, че от презапасяване няма нужда, защото тялото ни не може да складира витамините, а при излишък ги изхвърля навън. Учените съветват витамини под форма на зеленчуци и плодове да се приемат само в умерени дози.

бързо отслабване

Най-добрата диета за отслабване е сексът – това изчислили учени. Според тях по време на полов акт за 1 час, жените изгарят до 120 калории, а мъжете до 155 калории.

бързо отслабване

Знаете ли, че средно 35 дни в годината гладува всяка жена, за да изглежда добре в бански костюм.

Знаете ли, че мазните храни унищожават обонянието ни – американски учени направили експеримент с мишки. От него станало видно, че за 6 месеца предоставяна мазна храна на гризачите, половината от невроните им спират да функционират. Опитните мишлета, които били хранени с мазни и тлъсти храни забавили движението си, а наред с това спрели да реагират на миризми, за разлика от тези, които били захранвани здравословно.

бързото отслабване

Знаете ли, че 26 бургера са били погълнати за 10 минути от дама на име Моли Скулър по време на състезание във Вашингтон. Така американката станала първата жена, която спечелила състезанието. Най-интересно е, че Моли участва за пореден път в подобни изяви, а в миналите си участия е стигнала до 363 пилешки крилца изядени за 30 минути.

Храненето, преди работа, оправдава народната приказка: „Гладна мечка, хоро не играе“ – това е доказано вече и научно. Според учените всеки проблем в службата бива решаван по-аналогично и за по-кратко време от случаите, в който стомахът е празен, а биохимичните процеси не могат да се задействат в синхрон.

бързо отслабване

От проучване на учени в САЩ става видно, че закръглените дами са много по-склонни да изпитат удоволствие във всяко едно отношение. Това се дължи на факта, че дамите, които имат апетит към храната, имат апетит и към всяко нещо в живота и си го доставят в големи количества.