7 дневна диета за сваляне на килограми

7 дневна диета

7 дневна диета за сваляне на излишно тегло!

Всички сме чували милион диети и програми за сваляне на излишните килограми, а сега 7 дневна диета ще разбули всички тайни.

Дори да смятате, че при другите диети не сте постигнали резултат, а не след дълго изгубеното тегло се връща, то вижте това:

Предлагаме ви 7 дневна диета и програма за сваляне и запазване на потигнатия резултат.

Повярвайте действа при 99% от опиталите!

7 дневна диета за сваляне на килограми може да стартирате така:

Всеки ден може да започва и да свършва със съчетаване на полезно и приятно. Така например пълноценната закуска ще ни зареди достатъчно, за да дочакаме обяда спокойно, а фитнеса рано сутрин ще енергизира и тонизира всяка част от тялото ни. Така например всяка сутрин може да вземаме различна закуска, според вкуса ни:

Английска закуска – кафе, чай или топъл шоколад с 2 сухара тънко намазани с масло и конфитюр. Към това може да добавим едно рохко сварено яйце с шепа бадеми.

Френска закуска – топла напитка по желание с шепа сушени плодове, резен кашкавал и една тостер на филийка хляб намазана с масло.

Американска закуска – чай или кафе с плодов сок, чаша нискомаслено мляко и 5 супени лъжици мюсли.

Режимът на Вашата 7 дневна диета за топене на мазнини може да изглежда така:

Понеделник – постарайте се да изминете поне 5 км. за деня в ходене пеш или това се равнява на около 10 хил стъпки, или 90 минути вървене. Тук се включва всяко движение от ходене до работата и обратно, до пазаруване, изкачване на стълби и всичкото домакинстване. По отношение на храненето винаги трябва да се дъвче бавно и поне 10 пъти преди самото преглъщане. В подбора на храна трябва да са включени основно растителни протеини и нискокалорични храни.

Вторник – в движенията и спорта от изключително значение е правилното дишане. С него се разходва много по-прецизно енергията и по-лесно се топят мазнините. Важно е напълно да се изключат похапванията пред телевизора, тези в движение и липсата на вода.

Сряда – днес изгаряме със 700 калории по-малко отколкото преди век време, твърдят специалистите. Разходването на енергия не се свежда единствено до спорта, а и до обичайни ежедневни задачи, като домакинстване и други. По време на хранене значение има не само процеса на приемане на храната, но и подредбата на масата, сервирането и т.н.

Четвъртък – преодоляване на стреса е от изключително значение за отстраняване проблемите със стомаха и мазнините. С упражнение в легнало положение с брадичка опряна в гърдите, ръце около тялото, и крака стегнати и свити към таза, трябва да вдишваме и издишваме бавно. Освобождаване от натоварването и напрежението помага много и бързо. Трик в храненето е и поставяне на вилицата на всеки 3 хапки. Така забавяме процеса на хранен и не преяждаме. За следобедна закуска може да вземем чай и нискомаслени храни.

Петък – два до три пъти е препоръчително да се правят коремни преси. За предотвратяване на мислите за глад слушайте музика или се разхождайте, без да нервничите.

Събота – идва момента, в които предизвикателствата нарастват, а днес е време да изкачите 10 етажна сграда пеш. Това се равнява на 1/3 от движенията за целия ден. Храненето трябва да е на малко и на често. Не се пропуска основно хранене.

Неделя – каране на колело и плуване са гарант за стегнато и здраво тяло. Спорта не бива да прекъсва дори, когато видимо сме свалили от талията. За 7-те дни сте се научили да се храните и да живеете здравословно. Не променяйте тези навици, а ги превърнете в част от вашия живот.