6 модни цвята есен

модни

Бъдете модни и през есента!

Търсите модата във всичко и дори прохладата на нов сезон не може да ви озадачи, за вас избрахме тези 6 модни цвята есен.

Златната есен постепенно отмества слънчевото лято и настройката в смяната се отразява по един или друг начин на ежедневието ни.

Предлагаме ви да опитате един малко необичаен, но доста свеж начин, за да озарите дните си в багрите на природата.

Така сякаш „откраднали“ по частица от всеки сезон, ведрото настроение може да присъства, дори в дъждовния, ден. Дори в облачното утро или в прохладните вечери.

Навярно вече се питате как да стане това и отговора е като внесете багрите на популярни пролетни цветя:

Ето ви 6 модни цвята есен

Цъфнала ябълка

Може да изберете и праскова, или друго дръвче, което цъфти в нежни и розови цветове. Такъв трябва да е гримът, вдъхновен от пролетната клонка на розово, дискретно и нежно. За основа на лицето ползвайте нежнорозово, за скулите деликатно в прасковен руж. Очите гримирайте с кремообразни модни сенки с бляскави пигменти в розово или съчетания на няколко нюанса от розовата гама. В край четата на ъглите добавете опушено сиво, за да засилите дълбочината на погледа. На устните поставете прасковен гланц и лакирайте ноктите в кремавата гама.

Зелена трева

Използвайте фон дьо тен в два нюанса и забравете за ружа тук. Скулите оформете само с основния тон. Подчертайте естествено и нежно извивките от лицето, така ще прикриете всеки недостатък. За устните изберете прозрачен цвят, които да подчертае естественият цвят или много светъл пастелен тон. Очите гримирайте в опушен стил, като ползвате модните зелени и жълти сенки. Добавете пигмент в зелено с повече блясък, а ако искате да акцентирате на погледа добавете тънка очна линия на горния клепач.

Ароматен люляк

Тук доминиращата съставка е лилаво, виолетово и пурпурно. Багрите могат да се съчетаят в синхрон. Преди това поставете за основа на лицето светъл фон дьо тен и пудра, едва доловим руж. Клепачите гримирайте в наситено пурпурно в края, а в основата до нослето поставете нежно виолетово. Може да добавите и малко свежи сребърни модни сенки, за да придадете дълбочина на погледа. За устните използвайте червило в подходящ нюанс и наситените цветове са подходящи в случая. Изберете лака в сходна гама на червилото или сенките.

Огнена роза

Червената роза е символ на страстта. Тя може да представи най-страстното лице, най-страстните устни, а това е най-женствената черта във всяка жена. Тогава нека тези модни акценти останат. Подчертайте красотата им с ярко червено червило. Преди това, обаче оформете овала на лицето със светъл фон дьо тен и пудра. Очите очертайте с черна очна линия и черна спирала за миглите. На клепачите не поставяйте сенки, за да не отвличат вниманието. Нека акцента бъдат устните. Лакирайте ноктите в ярко червено.

Син синчец

За да постигнете дълбочината на това синьо цвете, трябва да поставите модния син акцент на очите. Този цвят позволява аранжиране на различните нюанси синьо, над горния клепач и един или два цвята сенки в близки или контрастни цветове. За основа на лицето използвайте светъл тон, а горния клепач очертайте със синя очна линия. На скулите поставете лек прасковен цвят, а устните оцветете в пастелен нюанс на пепел от рози.

Жълти лалета

За този грим трябва да е ясно, че не подхожда добре на всяко лице, но затова пък е красиво решение за дамите с по-тъмен тен. Тези, от вас, които обичат nude грим, това също е идеален избор. Характерното за тези модни стилни насоки на гримиране е максималната избистреност и липсата на наситени цветове. За целта трябва да очертаете лицето прецизно и да заличите несъвършенствата. Използвайте фон дьо тен, коректор и пудра, може да ползвате и перли или руж, които да придадат блясък на скулите. Клепачите гримирайте в нежно жълто. Поставете жълт лак на ноктите и неутрално червило за перфектен завършек.

Научете и други полезни неща, от тези съвети за есента: https://www.interpolezno.com/грижи-за-косата-през-есента.