6 тайни рецепти за фитнес, тренировки и упражнения

фитнес, тренировки и упражнения

Днес всеки съвременен човек се намира на разстояние във фитнес, тренировки и упражнения! Посещението във фитнес залата се отразява добре на всяка възраст.

Въпреки това, много от нас може да се наложи за здравословен начин на живот, спорт и рекреация, както и на много хора.

Кой от тях е вярно и кое не, опитам да потърсите мнение и на специалистите. Ето, какво казват те:

Силовите тренировки

Специализиран са на мнение, че за изтегляне на натрупани мазнини в някои участъци, които не е необходимо да се правят силови упражнения. Достатъчно е да се правят достъпни и редовни тренировки със слаб интензитет. Бягането, плуването, джогинга, колоезденето преди тренировката във фитнес залата и доброто начало за справяне с проблемите на състезателите като корем, ханш, бедра.

Коремни преси

Те укрепите мускулите на тялото, но не е погрешно схватената, а само те могат да ви стоплят около корема. Едновременно с коремните преси, специалистите твърдят, че трябва да се прави и кардио, когато се наложи още веднъж от засегнатия участък и ще се оформят от вътрешната страна. Фитнес инструкторите са на мнение, че 3 пъти седмично от 45 минути, съчетани със серия, които във времето се увеличават доброто начало, за оформяне на корема и изгаряне на мазнини. Добре е да се знае още, че женските мускули са много по-трудно податливи на моделиране от мъжките. Препоръчително е към менюто да се вмъкне Шуслерови соли 5, 10 и 9. Те помагат за намаляване на апетита, приемат по схема и стимулират ефекта над нервната система и мускулите. Освен това пречиства от токсини тялото.

Интервална тренировка

Някои смятат, че този вид тренировка с високо натоварване и кратки почивки за по-бързо отслабване. Това е така, твърди специалист, а за да има по-голям ефект е необходимо включване на всякакви кардио дейности като скачане, клейка, разтягане и всякакви интензивни упражнения с кратки паузи от 30-60 секунди. Методът се базира на професионален спорт и задейства максимален ефект за кратко време. Всяко упражнение от 2 до 5 минути, а броят на повторенията зависи от нивото на подготовката и изплащането на изпълнителите. Продължителност на интервалите в тренировката е около 10 до 20 минути. И се прави 1-2 пъти седмично, на всеки 3 дни. Тренировката натоварва много сърце и е необходимо време за почивка. Добре е повече да се знае, че чете и интензивни тренировки от този тип да отслабят организма и тази загуба на големи количества магнезий, чрез потта. Ето, затова се възстановява на този микроелемент в организма трябва да се направи с хранителни добавки. Препоръчва се приемът на антитела и 3 магнезиев фосфат, както и на 6 калиев сулфат, последната предпазва тялото от инфекции.

Сутрешният фитнес и вечерният фитнес

Най-здравословен и препоръчван фитнес. Това е в градските и съвременни условия на живот е почти невъзможно. Съпроводено е със ставане в рани зори, но ако се спаси препоръчването за хапване 2 часа преди тренировка, всичко става непосилно. Специализирайте съвет, който ще се практикува йога или гимнастика, но е добре да се знае, че те не натоварват сърцето. Ако все пак посетите фитнес залата прекалено рано, без да сте се насадили, да сте хапнали и сте отпочинали, рискувате да получите главоболие, гадене и дъщерни сърца.

Спорт и упражнения за различните части на тялото, може да видите тук: https://www.interpolezno.com/спорт-и-упражнения-за-различни-части-н.

Приемите на храна след тренировка

Много хора вярват, че по време на тренировка може да се яде всичко, без ограничения. Уви, не е така. Всеки себеуважаващ се човек трябва да знаят кои храни са полезни, здравословни и от тях може да бъде в големи количества. Съществуват каквито и да било храни, които не са в състояние да се превърнат в най-малкото, за да могат те да бъдат реформирани. Такива са сладките продукти, мазните и тежки храни, тестени храни. За всеки, който се нуждае от 3 пъти седмично, се разрешава от времето да се напълни някое от „забранените“ храни. Въглехидратни храни е добре да се приемат преди един час преди самата тренировка. Това ще доведе до необходимата енергия на организма, точно, когато има най-голяма нужда от нея. Специализирайте съвет 2 – 3 часа преди посещението във фитнеса да се приемете храни богати на протеини, може да се допуснете и малко мазнини и въглехидрати,

Мускулната треска след тренировка

Заблуда е всеобщо мнение, ако този ефект от нея няма. Използваш за болка е в резултат на две явления и те са – микроскопични разкъсвания на мускулни влакна или натрупване на млечна киселина в мускулите. Специализирано твърдят още, че болката едва ли не е попълнена, но това не е по-голяма. Американски учени доказват, че ефектът от фитнес тренировката има, най-силно, когато това е тренировка преди изтичане на третата година. За да получите ефективни и последващи дни, преди вечерта се препоръчва прием на аспирин, Шуслерова сол 7, магнезиев сулфат. Последният облекчава болката и предпазва мускулите от спазми, след интензивни натоварвания.