6 от най-разкошните хотели по света

хотели

Кой в наши дни не харесва лукса, разкоша и удобствата, а когато те са съчетани с всевъзможен комфорт, то екстазът от вълнуващи хотели е неизмерим. Представяме ви 6 хотела по света, които са секси, луксозни и приказни…

6 от най-разкошните хотели по света

… случай, че имате възможност да ги посетите някой ден, то усещането ще е незабравимо за цял живот:

Хотел Crazybear

Тапицерия от плюш, старинни мебели и всичко от времето на Луй XVI. На това могат да се порадват посетителите в хотел Crazybear, Стедхемптън, Англия. Нощувка в този хотел струва от 350 евро нагоре.

Хотел Propeller Island City Lodge

Всяка една от стаите, на този чуден хотел е различна. В една от тях има само огледала, в друга легло, което буквално „лети“ из въздуха.

Хотелски комплекс Pocono Palace Resort

Намира се в американски щат Пенсилвания и представлява огромни чаши за шампанско, в които двама влюбени могат да се излегнат като в легло. Самите чаши представляват джакузи-вана. За хората, които не си падат по високото малък, топъл и много уютен басейн в църцето на стаята, ще замени всички предполагаеми досега разбирания за лукс, романтика и разкош.

Хотелски комплекс Palmus

В панорамния етаж от хотела се предлага пентахаус, джакузи, огромни тераси с гледка към града Лас Вегас, въртящо се и кръгло легло за двама, таван с огледала. Истински мезонет, за онези, които могат и искат да си го позволят. Най-уникалното е, че обстановката пресъздава символите на „Плейбой“ и дори на дъното на басейна е изобразено секси зайчето. Интересна е и възможността за посещение на мезонета „Барби“. В него всичко е проектирано като от приказката на куклите Барби и Кен, стъкло, розови панделки и нежни романтични цветове ще обгърнат гостите в невидим завладяващ воал.

Хотел Buddha Bar

Този хотел ще предложи лукс сред обстановка от тежки завеси, масивно дърво, цветя по леглото, вана, масажи, романтична музика и още… Всичко това се предлага в Прага, столицата на Чехия.

Хотел в самолет „Чесна“

За тези, които не разполагат с много време за цял престой, почивка или екскурзия, то този хотел в самолет предлага вълнуващо изживяване на десетки хиляди километри от земята за час време. На него може да се организира романтична нощ и нещо по-специално, което да покачи адреналина. Този хотел-самолет предлага чартърен полет от летище  в Англия, град Глочестър. Самолетната му кабина е оборудвана с най-луксозни условия за двама, а цената на билета варира към 750 евро.

Добре дошли на екскурзия до Прага!